home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Chevroletova prodajna akcija za modele Spark, Cruze i Aveo se nastavlja sve do kraja ovog meseca.

 (Dalje)Povodom obeležavanja dve godine od početka proizvodnje Fiat Punto Classica u Kragujevcu, kompanija Fiat Automobili Srbija u subotu, 16. aprila, organizuje Open Day u svim ovlašćenim prodajno - servisnim centrima širom Srbije. Svi vlasnici Punta, najpopularnijeg vozila na domaćem tržištu, dobiće na poklon pregled stanja svog automobila. Posetioce ovlašćenih centara u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Subotici, Pančevu, Zrenjaninu i Obrenovcu očekuje i slavljenička torta.

 (Dalje)

U kompaniji Vitro Group, zvaničnom uvozniku i distributeru Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, proslavili su brojne nagrade i priznanja koja su dobili na ovogodišnjem Sajmu automobila. Naravno i dalje je u centru pažnje Automobil godine u Srbiji Citroen C3.

 (Dalje)

Posetite Fiat salone širom zemlje 16. aprila i uživajte u vožnji Fiat vozila.

 (Dalje)

U subotu 16.04.2011. od 10-14h Vas pozivamo da testirate Vašu omiljenu Toyotu.

 (Dalje)

Chery je rešio da obraduje sve kupce, te će specijalna sajamska ponuda umesto do 11. aprila, važiti do 30. aprila 2011. godine.

 (Dalje)

Zahvaljujući velikom interesovanju kupaca na proteklom Salonu automobila u Beogradu, Euro Sumar je od principala uspeo da izdejstvuje još jednu količinu vozila koja će sve do kraja aprila zadržati specijalne cene.

 (Dalje)

Uvoz polovnih automobila na naše tržište prepolovljen u odnosu na 2009. godinu. Drastično su pale i cene. Novi jeftiniji automobili očekuju se na jesen.

 (Dalje)

Osetite užitak vožnje korišćenih vozila sa proverenom servisnom istorijom. Sva vozila su tehnički pregledana u servisu Delta Motorsa što garantuje potpunu tehničku ispravnost.

 (Dalje)

Nakon prošlogodišnje promocije tri modela Chery automobila, na red je došao i G5- vozilo D segmenta, kojim ova fabrika pokazuje veoma ozbiljne namere u daljem proboju ka evropskom tržištu. Uvoznik Chery automobila za Srbiju, kompanija „KVIS“ doo je 05. aprila organizovala pretpremijeru ovog vozila na pisti Nacionalne vozačke akademije.

 (Dalje)

U ponudi uvoznika Škode za Srbiju se nalazi nekoliko modela po nižim cenama, a među njima su i Fabia 1.2 i Octavia 1.9 TDI.

Scene holivudskih block bustera u kojima se gradovima naše planete voze automobili koji ne emituju gasove i voze potpuno bešumno, juče se desila na test vožnji koju je priredila kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila.

 (Dalje)

Kompanija Fiat Automobili Srbija postigla je veliki uspeh tokom svog prvog učešća na Međunarodnom salonu automobila potvrđujući lidersku poziciju na domaćem tržištu. FAS je ostvario prodaju od ukupno 1.000 vozila iz raznovrsne ponude svojih brendova: Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional i Jeep.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

Kriza još nema snage da zaustavi Srbina u kupovini novog auta! Na salonu automobila prodato oko 3.000 vozila, u proseku vrednih više od 12.000 evra. Odvezeno čak 600 „punta“ i oko 400 „dačija“

 (Dalje)

U subotu 9.4.2011. od 8h do 17h u svakom ovlašćenom Renault servisu biće organizovana akcija pod nazivom "DAN OTVORENIH VRATA".

 (Dalje)