home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Generalni sponzor 49. međunarodnog salona automobila - Delta Generali Osiguranje, pripremio je posebnu ponudu kasko osiguranja za automobile "fiat punto classic", "citroen C3", "dacia duster", "dacia sandero", "škoda fabia", "opel corsa", "hyundai I30", "peugeot 206".

 (Dalje)Na 49. Međunarodnom salonu automobila, kompanija Porsche SCG - zastupnik brendova Audi, Seat, Volkswagen i Porsche - zakupila je za svoje brendove celu Halu 5 – izložbeni prostor od oko 3.000 m2.

 (Dalje)

"Mitsubishi" na beogradskom Salonu automobila promoviše električno vozilo "i miev". Reč je o malom i sigurnom automobilu na struju, koje sa jednim punjenjem baterije može da pređe 144 kilometra i to brzinom od 130 kilometara na sat.

 (Dalje)

Na štandu Forda, koji je ove godine na novoj poziciji – u hali 1, apsolutna zvezda, ne samo ove marke, već i 49. Međunarodnog salona je nova generacija proslavljenog modela Focus.

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda, održala je konferenciju za novinare na 49. Međunarodnog sajma automobila na svom štandu u hali 1.

 (Dalje)

Prvim učešćem na 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, na tržište Srbije i zvanično stiže još jedna marka – prestižan, luksuzan, po mnogo čemu originalan Infiniti.

 (Dalje)

Već prvih sati u petak otvorenog 49. Međunarodnog salona automobila u Beogradu prodat je veliki broj, i to najskupljih, automobila

 (Dalje)

Na 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu KIA AUTO Beograd nastupa sa kompletnim programom na izložbenom prostoru u Hali 4. Premijerno je prikazan novi pro_cee’d, a prodaja počinje odmah i to po neverovatnoj ceni od 9.990 evra.

 (Dalje)

Na štandu Mazde u Hali 4 premijerno je predstavljen model Mazda2 Individual. U saradnji sa poznatim modnim kreatorom Batom Spasojevićem, kreiran je poseban paket sa nazivom Mazda2 Individual.

 (Dalje)

Na 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, Delta Motors nastupa u Hali 1, Beogradskog sajma na 430m2 i izlaže 12 automobila marke BMW i MINI.

 (Dalje)

Kompanija "Mercedes benz" je u 2010. godini u Srbiji je prodala ukupno oko 1.200 automobila, od kojih je oko 700 putničkih i oko 500 komercijalnih, izjavio je generalni direktor te kompanije za Srbiju i Crnu Goru Andreas Binder.

 (Dalje)

Delta Automoto je u saradnji sa Delta Generali Osiguranjem i Europe Assistance obezbedila novu premijum uslugu pomoći na putu - Honda Assistance. Usluga Honda Assistance je namenjena vlasnicima Honda automobila kupljenim u okviru Delta Automoto mreže ovlašćenih Honda dilera od 21. marta 2011. godine. Ova usluga biće na raspolaganju vlasnicima Honda vozila 24 časa dnevno 365 dana u godini.

 (Dalje)

Evo i Škodine sajamske ponude za 49. Međunarodni sajam automobila u Beogradu od 25.03. do 03.04.2011.godine.

 (Dalje)

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora će na predstojećem 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu nastupati u Hali 3 Beogradskog sajma, na površini od 3.000 m2, i to sa 30 modela i 3 premijere.

 (Dalje)

Kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, na ovogodišnjem Sajmu automobila slavi 7 godna postojanja i predstaviće veoma atraktivna iznenadjenja i sjajne prodajne Akcije za ukupno 7 modela.

 (Dalje)