home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U utorak, 1. februara 2011. godine, u prodajnom salonu Hyundai Auto Beograda u ulici Milutina Milankovića 7V na Novom Beogradu, održana je promocija povodom uvođenja na srpsko tržište najnovijeg Hyundai-jevog modela ix20.

 (Dalje)Cene za novi Volkswagen Touran se u Srbiji kreću od 20.379 evra (koliko košta Touran 1.2 TSI sa 77 kW/105KS i Trendline opremom) do 31.362 evra za Touran 2.0 TDI DSG sa 125 kW/170KS i opremom Highline.

 (Dalje)

„Nišauto Gemos” (www.nisautogemos.co.rs) svim kupcima novih vozila „Opel’’ i „Chevrolet’’ i sadašnjim stalnim korisnicima servisnih usluga dodeljuje „SERVISNE KARTICE’’ (sa slike) koje im, pored popusta od 15% na svim računima za servisiranje i opravke vozila, omogućuju i druge pogodnosti.

 (Dalje)

Kompanija "KIA AUTO" Beograd u saradnji sa naftnom kompanijom "LUKOIL" pokreće novu prodajnu akciju u svim KIA salonima u Srbiji. Svi budući kupci modela pro_cee’d, cee’d, cee’d_sw, Soul, Sportage i Sorento uz standardno odlične automobile sa najdužom fabričkom garancijom u Srbiji, mogu računati na akcijski popust.

 (Dalje)

Uprkos ekonomskoj krizi i opštem padu prodaje putničkih vozila u Srbiji, Volvo je u prošloj godini kod nas postigao dvostruki uspeh: isporučio je više automobila nego u 2009-toj, a osetno je porastao i tržišni udeo te renomirane švedske marke.

 (Dalje)

Delta Automoto predstavlja specijalnu ponudu korišćenih automobila Honda Accord, modela koji dugi niz godina važi za "best buy" u svojoj klasi. Uz to, svi kupci ovih automobila, koji se odluče za Intesa Leasing kao način plaćanja, dobiće na poklon Garmin navigacioni uređaj.

 (Dalje)

Ponuda zastupnika Mercedesa (Mercedes-benz.rs) za našu zemlju: Mercedes C200 CDI sa AMG paketom opreme za 30.990 evra.  

 (Dalje)

Pogledajte proširenu listu ovlašćenih SEAT dilera. 

Od 01.01.2011. dilerska servisno prodajna mreža SEAT-a veća je za dva nova člana.

 (Dalje)

Delta Automoto predstavlja specijalnu ponudu korišćenih automobila Honda Accord.

 (Dalje)

Grand Motors (www.ford.rs), generalni uvoznik i serviser Fordovih vozila za Srbiju, od 25. januara u ponudi ima ograničenu količinu dve verzije modela Focus koje su specijalno opremljene za naše tržište, a uz to imaju i za više od 4.000 evra nižu cenu.

 (Dalje)

U subotu 29. 1. 2011., od 10h do 14h će se u salonu GO.TA.CAR u Novom Sadu održati Toyota Open Day.

 (Dalje)

U kompaniji Vitro Group, zvaničnom uvozniku i distributeru Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, su odlučili da održe obećanje dato na kraju protekle godine. Godinu počinju sa akcijom “SREĆAN VAM NOVI CITROEN” u koju su uključeni modeli Citroen C1 i C3.

 (Dalje)

Kupci najpopularnijeg modela imaće dodatne povoljnosti – produženu garanciju na tri godine i nižu kamatnu stopu od 4.25 odsto pri kupovini na kredit 

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Bankari koriste to što još nema zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga. Kamate se povećavaju po želji. Najnepovoljniji kurs pri obračunu rata

 (Dalje)

Luksuz je potreba. Audi A3 dokazuje ovu smelu tvrdnju. Zato i jeste namenjen onima koji su spremni da počnu život na visokoj nozi.

 (Dalje)