home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U kompaniji Vitro Group, zvaničnom uvozniku i distributeru Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, su odlučili da održe obećanje dato na kraju protekle godine. Godinu počinju sa akcijom “SREĆAN VAM NOVI CITROEN” u koju su uključeni modeli Citroen C1 i C3.

 (Dalje)Kupci najpopularnijeg modela imaće dodatne povoljnosti – produženu garanciju na tri godine i nižu kamatnu stopu od 4.25 odsto pri kupovini na kredit 

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Bankari koriste to što još nema zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga. Kamate se povećavaju po želji. Najnepovoljniji kurs pri obračunu rata

 (Dalje)

Luksuz je potreba. Audi A3 dokazuje ovu smelu tvrdnju. Zato i jeste namenjen onima koji su spremni da počnu život na visokoj nozi.

 (Dalje)

Uvoznik Renaulta za Srbiju (Renault.rs) do 28. februara (ili dok traju zalihe) ima specijalnu ponudu za više modela ovog francuskog proizvođača.

 (Dalje)

Od ove godine, svim kupcima Peugeota, Verano Motors (www.peugeot.rs) poklanja produženu garanciju.

 (Dalje)

Zahvaljujući velikoj popularnosti, na isporuku Dacijinog Dustera prošle godine se čekalo i do osam meseci.

 (Dalje)

Subvencije u finansiranju 

Uredba o subvencionisanoj kamatnoj stopi za kupovinu Punta Classic je produžena i na 2011. godinu i iznosi 4,5 odsto na godišnjem nivou, uz mogućnost kupovine vozila bez učešća i sa periodom otplate do sedam godina.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

”Micubiši lanser evo 10 mr tc-sst”, posredstvom kompanije ”inoto” stigao i na tržište Srbije

 (Dalje)

Grand Motors, generalni uvoznik i serviser Fordovih vozila za našu zemlju (www.ford.rs), kupcima će u periodu od 17. do 27. januara 2011. nuditi nekoliko Ford modela sa lagera iz 2010. i sa "bogatom opremom i odličnom cenom."

 (Dalje)

Vlada Srbije je odlučila da ove godine kupovinu "Fijat punta" po sistemu "staro za novo" podstiče sa 600, umesto dosadašnjih 1.000 evra po vozilu, piše dnevni list "Danas".

 (Dalje)

Delta Automoto, generalni uvoznik Honda automobila za tržište Srbije, korigovao je cene u skladu sa smanjenjem carina za sve automobile proizvedene u EU. Cene starih zaliha su takođe nivelisane prema kalkulaciji sa novim carinama, tako da se nove niže cene primenjuju na već ocarinjena vozila, kao i na ona koja tek pristižu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : 24sata.rs  

Vozači koji su ove godine planirali da kupe novi ili polovan automobil iz Evropske unije ne treba da računaju na uštedu po osnovu sniženja carinskih stopa od 1. januara jer uvoznici i distributeri poručuju da će cene automobila ostati na istom niovu kao lane.

 (Dalje)

U 2010. u Srbiji je prodato 39.891 vozilo, od čega je 37.282 iz putničkog i 2.609 iz lakog komercijalnog programa.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Hoće li i koliko će umanjenje carina pojeftiniti automobile iz EU. Ušteda na manjim kubikažama, oko 300, a luksuznim 1.100 evra

 (Dalje)