home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Uvoznik Renaulta za Srbiju (Renault.rs) do 28. februara (ili dok traju zalihe) ima specijalnu ponudu za više modela ovog francuskog proizvođača.

 (Dalje)Od ove godine, svim kupcima Peugeota, Verano Motors (www.peugeot.rs) poklanja produženu garanciju.

 (Dalje)

Zahvaljujući velikoj popularnosti, na isporuku Dacijinog Dustera prošle godine se čekalo i do osam meseci.

 (Dalje)

Subvencije u finansiranju 

Uredba o subvencionisanoj kamatnoj stopi za kupovinu Punta Classic je produžena i na 2011. godinu i iznosi 4,5 odsto na godišnjem nivou, uz mogućnost kupovine vozila bez učešća i sa periodom otplate do sedam godina.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

”Micubiši lanser evo 10 mr tc-sst”, posredstvom kompanije ”inoto” stigao i na tržište Srbije

 (Dalje)

Grand Motors, generalni uvoznik i serviser Fordovih vozila za našu zemlju (www.ford.rs), kupcima će u periodu od 17. do 27. januara 2011. nuditi nekoliko Ford modela sa lagera iz 2010. i sa "bogatom opremom i odličnom cenom."

 (Dalje)

Vlada Srbije je odlučila da ove godine kupovinu "Fijat punta" po sistemu "staro za novo" podstiče sa 600, umesto dosadašnjih 1.000 evra po vozilu, piše dnevni list "Danas".

 (Dalje)

Delta Automoto, generalni uvoznik Honda automobila za tržište Srbije, korigovao je cene u skladu sa smanjenjem carina za sve automobile proizvedene u EU. Cene starih zaliha su takođe nivelisane prema kalkulaciji sa novim carinama, tako da se nove niže cene primenjuju na već ocarinjena vozila, kao i na ona koja tek pristižu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : 24sata.rs  

Vozači koji su ove godine planirali da kupe novi ili polovan automobil iz Evropske unije ne treba da računaju na uštedu po osnovu sniženja carinskih stopa od 1. januara jer uvoznici i distributeri poručuju da će cene automobila ostati na istom niovu kao lane.

 (Dalje)

U 2010. u Srbiji je prodato 39.891 vozilo, od čega je 37.282 iz putničkog i 2.609 iz lakog komercijalnog programa.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Hoće li i koliko će umanjenje carina pojeftiniti automobile iz EU. Ušteda na manjim kubikažama, oko 300, a luksuznim 1.100 evra

 (Dalje)

2.525 prodatih vozila i 33% rasta prodaje u odnosu na prethodnu godinu je bilans Hyundai Auto Beograda u protekloj 2010-toj godini. Na osnovu ovih rezultata brend Hyundai se pozicinirao na četvrto mesto po prodaji uvoznih automobilskih brendova u Srbiji.  

 (Dalje)

Cene automobila u Srbiji i dalje su na prošlogodišnjem nivou, ili su neznatno niže, iako je od 1. januara 2011. carina za uvoz putničkih vozila iz Evropske unije snižena sa 7,5 i 8,8 odsto na pet i 6,9 odsto, u zavisnosti od kategorije vozila.

 (Dalje)

2.525 KUPACA U 2010!
4. PO PRODAJI UVOZNI AUTOMOBILSKI BREND U SRBIJI

 (Dalje)

Auto Centar Papić, ovlašćeni prodavac i serviser Kia vozila, do kraja meseca uz kupovinu bilo kojeg modela iz porodice cee’d na poklon daje četiri zimske gume i navigacioni uređaj.

 (Dalje)