home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Uvoznik Renaulta za Srbiju (www.renault.rs) je i pre početka Sajma automobila u Beogradu startovao sa specijalnom Sajamskom ponudom za više modela ovog francuskog proizvođača, a na Salonu je izložen i novi model Latitude koji u Srbiji startuje po ceni od 20.500 evra.

 (Dalje)Nastup Honde na 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu obeležavaju dve premijere, restilizovana Honda Accord i Jazz Hybrid, ali i specijalni sajamski uslovi kupovine najpopularnijih Honda modela. 

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs  

Ima para - Za samo tri dana na Sajmu automobila u Beogradu prodato oko 800 vozila, jeftiniji modeli prvi pronalaze kupce, ali je interesovanje veliko i za skupe modele

 (Dalje)

Među premijerama 49. Međunarodnog salona automobila, koji se od 25. marta do 3. aprila održava na Beogradskom sajmu, jedna od najzanimljivijih je u areni hale 1, na štandu tradicionalnog izlagača - Euro Sumara, uvoznika i servisera Suzuki automobila i motocikala: nova limuzina Kizashi. U Srbiju stiže bezmalo u isto vreme kada i na većinu evropskih tržišta.

 (Dalje)

Kao i za vreme prethodnih sajmova, tako i ove godine, kompanija Hyundai Auto Beograd nastavlja praksu prezentiranja novih modela.

 (Dalje)

Kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, na ovogodišnjem Sajmu automobila slavi 7 godna postojanja i predstavlja veoma atraktivna iznenadjenja i prodajne akcije za ukupno 7 modela.

 (Dalje)

Chevrolet je na ovogodišnjem Beogradskom sajmu automobila, na štandu u Hali 4, nastupio u svom najačem sastavu, potvrđujući svoju istaknutu poziciju na tržištu, pre svega u segmentu sve popularnijih malih automobila limuzina i višenamenskih kompaktnih vozila po kojima je ova kompanija i prepoznatljiva.

 (Dalje)

Opel je za svoje verne i potencijalne kupce pripremio mnogobrojne pogodnosti i iznenađenja na ovogodišnjem salonu automobila u Beogradu.

 (Dalje)

Uvoznik japanskog Nissana za Srbiju (www.nissan.rs) na ovogodišnjem 49. Salonu automobila u Beogradu između ostalog premijerno u Srbiji predstavlja i novu Nissan Micru.

 (Dalje)

Land Rover, tradicionalni izlagač na beogradskom auto salonu, na 49. izložbi učestvuje sa, uslovno rečeno, novom markom – Range Rover. Naime, od početka 2011. unutar poznate kuće prodajno i marketinški su „razdvojeni“ klasičan Land Rover (u njegovoj nadležnosti su modeli Defender, Freelander i Discovery) i Range Rover (modeli Range Rover, Range Rover Sport i Evoque).

 (Dalje)

Automobilski brend "Čeri" na Međunarodnom 49. Salonu automobila u Beogradu obeležava prvu godišnjicu poslovanja u Srbiji, tokom koje je na našem tržištu prodato oko 200 vozila, kaže menadžer kompanije "Kvis" koja je generalni uvoznik "Čerija" za Srbiju Ivana Virijević.

 (Dalje)

Delta Automoto je svim fizičkim licima za uvozna FIAT putnička vozila, kupljena za vreme trajanja sajma, obezbedio besplatan prvi redovni servis.

 (Dalje)

Još jedan, ujedno i najmoderniji vid komunikacije sa budućim ili sadašnjim vlasnicima i zaljubljenicima u poznatu marku.

 (Dalje)

„Majbah 57s“ ubedljivo je najskuplji izloženi eksponat na Salonu automobila. Košta 570.000 evra! Oznaka 57 u njegovom imenu označava dužinu od 5,7 metara.

 (Dalje)

Za kupovinu vozila sa emisijom ugljen-dioksida manjom od 100 grama po pređenom kilometru, bez obzira na njihovu kategoriju, građanima će u buduće biti odobrene subvencije od 100.000 dinara preko Fonda za zaštitu životne sredine.

 (Dalje)