home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U subotu 9.4.2011. od 8h do 17h u svakom ovlašćenom Dacia servisu biće organizovana akcija pod nazivom "DAN OTVORENIH VRATA".

 (Dalje)Na osnovu dosadašnjeg trenda kompanija Fiat Automobili Srbija, tokom svog prvog učešća na sajmu automobila, očekuje plasman oko 800 vozila, od čega se 60 odsto odnosi na Punto Classic, najtraženiji automobil u Srbiji.

 (Dalje)

Na prigodnim svečanostima, održanim na Beogradskom sajmu, predstavnicima Grand Motorsa su uručena priznanja Automobil godine 2011. i Najbolji automobil 49. Međunarodnog salona automobila, koja su pripala najnovijim modelima koje uvozi i servisira beogradska kompanija - Ford Focusu i Volvou V60.

 (Dalje)

Posle pet dana 49. međunarodnog salona automobila u Beogradu postalo je jasno da je postavljena nova, niža magična granica za kupovinu vozila...

 (Dalje)

Kompanija Nicos C. Kattamis (Serbia and Montenegro) ltd., zvanični uvoznik i distributer automobila Subaru za našu zemlju, na ovogodišnjem Salonu automobila u Beogradu izlaže više modela ovog japanskog proizvođača koji se mogu kupiti sa specijalnim sajamskim popustom.

 (Dalje)

Auto-moto savez Srbije nastupa ove godine na Salonu automobila u Beogradu od 25. marta do 03. aprila u znaku svog jubileja, 90 godina od osnivanja i nudi veliki broj povoljnosti i popusta svim motorizovanim građanima.

 (Dalje)

Kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, na ovogodišnjem Sajmu automobila slavi 7 godna postojanja, a da se to slavlje dodatno uveliča pobrinuo se najtraženiji model Citroen C3.

 (Dalje)

Tradicionalni, 41. izbor za automobil 2011. godine održan je u organizaciji "Privrednog pregleda" na 49. međunarodnom salonu automobile u Beogradu.

 (Dalje)

Ljubitelji čuvenog švedskog brenda „saab“ na štandu Sajma mogu da uživaju u vozilima, koja su svaki priča za sebe. Pa ipak, glavna zvezda je novi „9-4X“ predstavljen u Ženevi, prelepi SUV koji se šepuri pored sjajnog „saaba 9-5“.

 (Dalje)

Fabia Monte Carlo je napravljena povodom 110. godišnjice Škoda Motorsport.

Sportska šasija, dosta dodatne opreme i sportska unutrašnjost su delovi standardne opreme.

 (Dalje)

Za ovogodišnji 49. Salon automobila u Beogradu Toyota Srbija je pripremila posebnu sajamsku ponudu za više modela ovog japanskog proizvođača.

 (Dalje)

Mercedes-Benz je prethodnih 125 godina proveo odgovarajući na različite izazove i zahteve za efikasnijim rešenjima. Kako bismo Vam pomogli da na najefikasniji način odgovorite na Vaše predstojeće poslovne poduhvate obezbedili smo Vam neverovatne uslove kupovine sa kamatnom stopom od 0% u periodu od 21. marta do 30. aprila. Ponudom su obuhvaćene sve porudžbine u pomenutom periodu.

 (Dalje)

Povodom 49. Međunarodnog salona automobila Banka inteza (Banca Intesa) i Inteza lizing (Intesa Leasing) pripremili su pogodnosti za sve građane koji odluče da kupovinu vozila od ovlašćenih prodavaca finansiraju posredstvom kredita ili lizinga.

 (Dalje)

Među četiri eksponata kojima se Volvo automobilska korporacija ove godine predstavlja na 49. Međunarodnom salonu automobila, eksluzivnošću i atraktivnošću se izdavaja najnoviji karavan u ponudi ove marke – V60.

 (Dalje)

Specijalna ponuda za vozila marke Fiat

Povodom 49. Međunarodnog salona automobila, Delta Automoto je pripremio specijalnu sajamsku ponudu za modele marke Fiat. Za modele Punto Classic i modele originalnog uvoznog Fiat programa, obezbeđeni su najpovoljniji uslovi kupovine i specijalni pokloni.

 (Dalje)