home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ukoliko niste iskoristili sajamske cene Suzuki vozila, pruža Vam se mogućnost da i sada ostvarite povoljnu kupovinu.

 (Dalje)Specijalna ponuda do kraja maja 2011.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

I jedna i druga mogućnost za nabavku automobila ima prednosti, ali i mana o kojima valja dobro razmisliti

 (Dalje)

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora će od 11. do 15. maja, na NAVAK stazi u Subotištu, svim ljubiteljima dobrih automobila pružiti ekskluzivnu priliku da prisustvuju jedinstvenom događaju pod nazivom "Fascinirajuća zvezdana vožnja!"

 (Dalje)

Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o. je donela odluku o izmenama u okviru dilerske mreže.

 (Dalje)

Grand Motors (www.ford.rs), generalni uvoznik i serviser Forda za našu zemlju, u svojoj ponudi ima i Ford Fiestu po ceni od 8.990 evra (cena sa carinom, transportnim troškovima i PDV-om, dinarsko plaćanje) ili na kredit sa ratom od 85 evra* mesečno.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Vozači koji godišnje prelaze do 5.000 kilometara mogli bi da se odreknu automobila. Korišćenje sopstvenog novog vozila neznatno povoljnije od uslužne vožnje

 (Dalje)

21. aprila je u Kraljevu, na centralnom trgu, održana mini izložba novih vozila.

 (Dalje)

Redovnim servisiranjem klima uređaja Vašeg automobila napravićete velike uštede, kako u novcu tako i u vremenu. Idealno vreme da obavite servis klima uređaja je proleće.

 (Dalje)

Kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore obradovaće za vreme praznika sve one koji se spremaju da obnove svoj vozni park. U ponudi se od danas nalaze malo korišćeni službeni automobili, prvenstveno predhodni modeli Citroena C3 i C4.

 (Dalje)

Mercedes-Benz Beograd 20. aprila 2011. od 10h do 18 časova, organizuje tzv. dan otvorenih vrata (Open Day) odnosno prezentaciju dostavnih i kombi vozila za sve postojeće i potencijalne klijente.

 (Dalje)

Od 01.05.2011.godine, Europcar Primero rent a car počinje sa posebnom promocijom novog modela Audi A1.

 (Dalje)

Povodom obeležavanja dve godine od početka proizvodnje Fiat Punto Classica, kompanija Fiat Automobili Srbija organizovala je juče Open Day u svim ovlašćenim prodajno - servisnim centrima.

 (Dalje)

Sigurno je da specijalne akcije i ponude banaka za auto kredite nisu prošle nezapaženo, posebno inspirisane nedavno održanim sajmom automobila što je ovu temu učinilo posebno interesantnom i aktuelnom tokom proteklog meseca.

 (Dalje)

U svojim i servisnim radionicama ovlašćenih partnera u Srbiji, Grand Motors, uvoznik Fordova, omogućava vlasnicima automobila ove marke da tokom akcije „Želite savršeno proleće?“, od 18. aprila do 16. maja, obave besplatnu proveru-kontrolu vozila, vrlo poželjnu posle naporne eksploatacije tokom zimskih meseci.

 (Dalje)