home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Obnovljena Opelova Antara stigla je i na naše tržište. Novi model će kod nas zvanično biti predstavljen na predstojećem Salonu automobila u Beogradu, a prodaja je već počela.

 (Dalje)



Mazda nastavlja tradiciju specijalnih verzija popularnih modela, ovaj put u gami modela Mazda3 i najavljuje Mirai specijalnu verziju. Termin “Mirai” potiče iz Japanskog jezika i označava “budućnost”. Model je zasnovan na verziji Mazda3 TE i opremljen je egzotičnom dodatnom opremom, atraktivnijim dizajnom i dodatnim tehničkim elementima.

 (Dalje)

Delta Automoto je za Vas pripremio kompletnu ponudu za modele Punto Classic i Punto Classic Van, po trenutno najpovoljnijim uslovima subvencionisane kupovine na domaćem tržištu. Ponuda obuhvata atraktivnu cenu, najbolje uslove finansiranja, produženu garanciju, najpovoljnije održavanje i specijalan poklon.

 (Dalje)

3asy drive

Odaberite jedan od tri jednostavna načina da nastavite sa zadovoljstvom u vožnji
1. Otkup vozila u celosti jednokratnm uplatom,
2.Zamena staro za novo,
3. Reprogramiranje duga na 24 meseca uz standardne uslove lizinga.
Period finansiranja: 36 meseci. Nominalna kamatna stopa - 3.99 %, minimalno učešće - 20 %. Otkupna vrednost - 33 % od cene vozila.

 (Dalje)

Kupcima koji cene švedski kvalitet i Volvo tradiciju, uvoznik i serviser automobila poznate marke, beogradski Grand Motors, nudi mogućnost da i pre sajma jedan od modela nabave po specijalnoj ceni: natprosečno opremljen C30 sa benzinskim motorom od 1,6 litara (100 KS) trenutno košta 16.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti, sa carinom, transportnim troškovima i PDV-om.

 (Dalje)

Kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, uspela je da nabavi još jednu manju i poslednju količinu trenutno važećeg Citroena C4.

 (Dalje)

Na otvaranju prodajnog salona Lotusa u rumunskom gradu Otopeni, istaknuto je da firma "Forca Rosa", koja na tržište susedne zemlje plasira i Ferarijeve modele, planira da do kraja 2012. godine otvori sličan objekat i u Srbiji.

 (Dalje)

U petak, 25. februara, u Beogradu, u prisustvu novinara i brojnih javnih ličnosti Srbije, srpskom tržištu je predstavljen novi Mercedes CLS.

 (Dalje)

"Leksus" je kupcima u Srbiji (www.lexus.rs) pripremio popust od 1.500 evra za model CT 200h, kojim japanski proizvođač ulazi u C premijum segment.

 (Dalje)

U specijalnoj ponudi uvoznika Renaulta za Srbiju (www.renault.rs) se nalazi i Twingo Trend 1.2 16V, koji se reklamira kao "Auto za dobar provod."

 (Dalje)

U specijalnoj ponudi uvoznika Renaulta za Srbiju (www.renault.rs) se nalazi i Clio Storia Voyage 1.2 16V, koji se reklamira kao "Auto za sva vremena."

 (Dalje)

Nedavno je kompanija Vitro Group počela prodajnu akciju za svoje hit modele Citroen C1 i C3 sa sjajnim paketima opreme i još boljom cenom. Sada su napravili korak dalje i u saradnji sa Findomestic bankom ponovo ponudili neodoljive uslove kreditiranja u prodajnoj kampanji “NAPRAVITE RAZLIKU”.

 (Dalje)

Prilikom kupovine polovnog automobila kupac mora da dobije garanciju na najmanje godinu dana. Najkraće rečeno, ukoliko neko kupi polovan automobil, auto se pokvari u periodu kraćem od godinu dana od kupovine, kvar mora da otkloni onaj ko je taj auto prodao.

 (Dalje)

Podaci pokazuju da je u Srbiji čak 70 odsto prodatih četvorotočkaša uzeto na lizing. Glavne prednosti manje mesečne rate i znatno brža procedura

 (Dalje)

Sajamske cene vozila već od februara

I dalje se nude najpovoljniji uslove za kupovinu vozila na domaćem tržištu: dodatni popusti, subvencija "staro za novo" u iznosu od 600€, produžena garancija na 3 godine a uz atraktivne uslove finansiranja koje je omogućila Credit Agricole banka - Punto Classic može biti Vaš uz kamatnu stopu od samo 4.25% godišnje.

 (Dalje)