home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Ovogodišnji Međunarodni sajam automobila, koji se u Njujorku održava od 2. do 11. aprila, biće do sada najveća smotra "zelenih" automobila.

 (Dalje)Polestar Performance (stoji iza Volvo Swedish Touring Car Team-a) najavljuje svoj projekat ekstremne verzije najmanjeg Volvoa C30, nazvanog C30 Performance Concept Prototype.

 (Dalje)

Renault je novi model Wind, odnosno roadster-coupe verziju svog gradskog modela Twingo, zvanično predstavio prošlog meseca na Salonu u Ženevi, a u međuvremenu su objavljene i njegove cene na britanskom tržištu.

 (Dalje)

Građani koji žele pouzdano da utvrde poreklo i verodostojnost podataka vozila mogu to da učine u laboratorijama Auto moto saveza Srbije u Beogradu, Čačku i Somboru, objavljeno je na sajtu AMSS-a.

 (Dalje)


Mart i Beogradski sajam automobila za Mazdu u Srbiji i Crnoj Gori doneli su izuzetno uspešne prodajne rezultate: tokom prethodnog meseca, prodato je ukupno 141 vozila, što predstavlja porast od 93% u odnosu na isti mesec prošle godine.

 (Dalje)

Kompanija "Dženeral motors" (GM) saopštila je da je u martu povećala prodaju automobila i kamiona za 21 odsto u poređenju s istim mesecom lane.

 (Dalje)

Pred sudom u Vašingtonu, rukovodstvo nemačkog proizvođača automobila "Dajmler" priznalo je krivicu za korupciju i obavezao se da plati 185 miliona dolara za poravnanje.

 (Dalje)

Danko Sarić, pobednik igre znanja i umeća organizovane od strane Sat Media Group, 31. marta 2010. preuzeo je glavnu nagradu - Chery Ego.

 (Dalje)

Kompanija „Vitro grup“ je u četvrtak 1. aprila i zvanično promovisala drugu generaciju popularnog modela „sitroen C3“, koji je srpsku premijeru imao na „Bg kar šouu“.

 (Dalje)

Većina od 60 radnika koji su nedavno napustili "Fijat automobili Srbija" (FAS), najverovatnije će odlučiti da se vrati na radna mesta u toj fabrici, rečeno je agenciji Beti u sindikatu.

 (Dalje)

Kineski BYD S6

2 Apr 2010 - 09:00 Top secret Link

Kineska kompanija BYD Auto (Build Your Dreams) je i inače poznata po klonovima različitih evropskih i japanskih modela, pa skoro pojavljivanje njihovog SUV modela S6, koji neodoljivo liči na stari Lexus RX, i ne predstavlja neko posebno iznenađenje.

 (Dalje)

VIDEO I

 (Dalje)

Italijanski Aznom predstavlja personalizovanu varijantu novog Fiata 500C, nazvanog Sassicaia.

 (Dalje)