home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Kako Volkswagen zamišlja taksi vozilo u bliskoj budućnosti pokazuje njihov Milano Taxi Concept, koji je premijerno predstavljen u Hanoveru.

 (Dalje)SMS Supercars 302 Mustang

19 Apr 2010 - 16:01 Tuning Link

Američki SMS Supercars (Steven Mark Saleen) je kupcima ponudio 302 Mustang, modelske godine 2011, napravljen na bazi Mustanga sa 5.0 V8 motorom.

 (Dalje)

Toyota Prius i kao miniven

19 Apr 2010 - 14:55 Vesti Link

Toyota u budućnosti planira da proširi svoju ponudu hibridnih modela, a jedan od njih će biti i miniven na bazi Priusa.

 (Dalje)

Nakon zvanične promocije nove generacije Volkswagenovog Sharana na poslednjem Salonu automobila u Ženevi, red je došao i na novu Seatovu Alhambru, odnosno špansku verziju pomenutog Sharana.

 (Dalje)

Chery je održao veliku ceremoniju kako bi proslavio svoj 2-milioniti automobil, naglašavajući da uz podršku i poverenje 2 miliona kupaca širom sveta kao razvojnog poleta, Chery je došao do više faze razvoja poboljšavajući proizvodni asortiman i kvalitet kao i jačajući svoj brend.

 (Dalje)

Vodeći češki proizvođač automobila Škoda je povećala u prvom tromesečju ove godine prodaju za 25 odsto, na 178.901 vozilo.

 (Dalje)

Fiatov Punto Evo je prošao tretman u tjuning kući MS Design i nastao je vizuelno atraktivniji Punto Evo MRace.

 (Dalje)

Francuske vlasti odlučile su da olakšaju polaganje vozačkog ispita, da bi se izbegle situacije u kojima su neki kandidati padali non-stop i mesecima pokušavali da dođu do dozvole.

 (Dalje)

Nakon Range Rovera Sport Supercharged RS600 sa 600 konja, britanski Project Kahn je na tržište izbacio i Kahn RS300, odnosno pojačani Range Rover Sport TDV8.

 (Dalje)

Citroen će sledećeg meseca na Shanghai Expu izložiti Metropolis Concept, luksuznu limuzinu privlačnog izgleda koju mnogi već vide (ili se tako bar nadaju) kao najavu nekog budućeg velikog Citroena.

 (Dalje)

Osvežena Toyota Vios

18 Apr 2010 - 19:30 Noviteti Link

Toyotin manji sedan Vios je upravo prošao kroz diskretno doterivanje za novu prodajnu sezonu.

 (Dalje)

Vorsteiner GTRS3 BMW M3

18 Apr 2010 - 15:30 Tuning Link

Američki Vorsteiner je opet obradio BMW M3 Coupe, a njihov najnoviji Aero Package je nazvan GTRS3 i biće dostupan za samo 100 vlasnika M3 (cena tek treba da bude zvanično objavljena).

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

„Sitroen“ se u 91-godišnjoj istoriji nikada nije plašio eksperimentisanja, što je i dokazao legendarnim modelima „ajkula“ i „spaček“. Francuski proizvođač sa svakim automobilom želi da se razlikuje od konkurencije i, najčešće, uspeva u tome.

 (Dalje)

Musketier Peugeot 3008

18 Apr 2010 - 10:58 Tuning Link

Nemačka tjuning kuća Musketier je specijalizovana za modifikacije različitih automobila francuske PSA grupacije (Peugeot i Citroen), pa je i Peugeotov 3008 prošao njihov tretman.

 (Dalje)

Toyota je saopštila da će uskoro australijskim kupcima ponuditi model Rukus, najavljen kao urban utility vehicle za mlade trendsetere.

 (Dalje)