home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Brazilska filijala evropskog auto-giganta "Folksvagen" (VW) objavila je da će od 2010. do 2014. godine investirati 3,5 milijardi dolara u razvoj novih proizvoda i u povećanje vlastitog kapitala na brazilskom tržistu, koje je u usponu.

 (Dalje)Toyota je Auris Hybrid u koncept verziji predstavila u septembru na Salonu automobila u Frankfurtu (nazvan Auris HSD Full Hybrid concept), dok će prodaja njegove serijske varijante u Nemačkoj početi u avgustu sledeće godine.

 (Dalje)Ono što je u Evropi Chevrolet Epica, to je na korejskom tržištu Daewoo Tosca, limuzina koja je upravo doživela manje osveženje za novu prodajnu sezonu.

 (Dalje)

Nemački AC Schnitzer je za tradicionalni Salon tjunera u Esenu (28.11. – 6.12.2009.) pripremio i posebno policijsko izdanje BMW-ovog kupea serije 1, i to sa dizel motorom.

 (Dalje)

VIDEO : Pagani Zonda Cinque

27 Nov 2009 - 13:24 Video Link


Sa proizvodnih traka GM-ove Orion Township fabrike sišao je poslednji Pontiac proizveden u SAD-u, a radi se o belom primerku Pontiaca G6.

 (Dalje)

Predstavnici Toyote osporili su metodologiju koja se koristila prilikom EuroNCAP testova u slučaju Urban Cruisera, koji je na poslednjim testovima bezbednosti dobio samo tri zvezdice.

 (Dalje)

Daewoo je svoj novi Matiz u Južnoj Koreji lansirao još 1. septembra, dok njegov brat blizanac - Chevrolet Spark nove generacije, na evropsko tržište stiže u januaru 2010.   

 (Dalje)

O tome da američki General Motors obilato koristi svoje resurse da na različitim tržištima isti model prodaje pod različitim brendovima u svom vlasništvu, već je bilo dosta reči, a još jedan dobar primer je i Chevrolet Captiva Sport za Kolumbiju.

 (Dalje)

Enco Exclusive predstavlja novi tjuning paket namenjen Lamborghiniju Gallardo LP560-4, a koji pored novih komponenti od karbon fibera podrazumeva i pojačanje njegovog V10 motora.

 (Dalje)

Američki "Dženeral motors" (GM) konačno je obelodanio deo plana za stabilizaciju evropskih pogona, tvrdeći da neće zatvarati nijednu fabriku "Opela" u Nemačkoj, ali da će u Evropi biti ukinuto oko 9.000 radnih mesta, nešto manje od ranije najavljenih 10.000.

 (Dalje)

Više o Cadenzi (u Južnoj Koreji nosi ime Kia K7) možete pročitati OVDEFord Fiesta za Ameriku

27 Nov 2009 - 00:35 Noviteti Link

Pre zvanične decembarske premijere u Los Anđelesu, na internet su pre vremena procurele prve fotografije severnoameričke verzije nove Ford Fieste.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" je potvrdila da povlači skoro četiri miliona automobila u SAD, zbog problema sa papučicom za gas.

 (Dalje)