home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Na osnovu nekoliko najnovijih špijunskih fotografija nastao je i ovaj render mogućeg izgleda druge generacije BMW-ovog SAV modela X3, koji će zvaničnu promociju doživeti krajem ove godine (njegova prodaja će startovati početkom 2011.).

 (Dalje)Kontroverzna Fiat Multipla, čije je pojavljivanje 1998. godine podelilo automobilsku javnost na one kojima se ovaj neobično dizajnirani Italijan dopada i one koji ni do danas nisu svarili njegov neobičan prednji kraj, 2012. dobija naslednika.

 (Dalje)

Jedan od prvih Saabovih noviteta koji će ugledati svetlost dana biće karavanski 9-5 SportCombi nove generacije, koji će po poslednjim vestima premijeru imati na Salonu automobila u Ženevi, marta 2011. godine.

 (Dalje)

Poznati turski pop-pevač Metin Senturk, novi je apsolutni rekorder u vožnji automobila za slepe. On je, na pisti aerodroma u gradu Urfi, vozio automobil "ferari F430" brzinom od 292,89 kilometara na čas.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Izračunajte - 45 minuta od kuće do posla i isto toliko u povratku, puta pet dana? Sedam i po sati. Puta 52 nedelje? U svakom slučaju, previše vremena provodimo u automobilu koji, da se ne lažemo, biramo na osnovu izgleda i boje. Zato i ne čudi da 80 odsto vozača u Nemačkoj misli da njihov BMW ima pogon na prednje točkove?!

 (Dalje)

U Kini je početkom januara i zvanično održana prezentacija nove generacije Chevroleta Sail sedan, a koji je tamošnjim kupcima dostupan preko prodajne mreže od oko 380 dilera u preko 200 gradova.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" prodala je u martu u matičnoj zemlji 204.514 vozila, što je za polovinu više nego u istom mesecu prošle godine.

 (Dalje)

Budući da je promocija sve bliže, sve je više i novih špijunskih fotografija potpuno nemaskiranih primeraka novog Fiata Uno, koji bi po ranijim informacijama u Brazilu trebalo da ima zvaničnu premijeru sledećeg meseca.

 (Dalje)

Sa proizvodnih traka Opelove fabrike u Riselshajmu je pre nekoliko dana sišao jubilarni 200.000-ti primerak modela Insignia, premijerno predstavljen 2008. i nosilac titule Automobila godine 2009 u Evropi.

 (Dalje)

Volvo Cars Belgium je najavio da će učestvovati u 2010 Belgian Touring Car Series takmičenju (počinje već 11. aprila), i to BTCS trkačkom verzijom novog Volvoa S60.

 (Dalje)

Rapier SL-C

3 Apr 2010 - 08:55 Noviteti Link

Nakon godina razvoja, Rapier Automotive je počeo da prima narudžbine za svoj sportski auto SL-C sa centralno smeštenim motorom.

 (Dalje)

Landwind se na tržištu Starog kontinenta pojavio 2005. godine, ali se zbog problema sa bezbednošću veoma brzo i povukao.

 (Dalje)

Japanska prodaja novih vozila u fiskalnoj 2009. godini koja je završena u martu porasla je 10 odsto u odnosu na prethodnu, na oko 3,190 miliona jedinica, prvi put u poslednjih sedam godina, saopštilo je Udruženje japanskih prodavaca automobila u Tokiju.

 (Dalje)