home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Serđo Markione (Sergio Marchionne), koji je u periodu krize svetske autoindustrije prešao Atlantik prošlog leta i pored italijanskog "Fijata" stao na čelo posrnulog "Krajslera" uz pomoć američke administracije, najavio je da će se pitanje njegove dvostruke rukovodeće uloge rešiti za dve godine.

 (Dalje)Iz američke tjuning kompanije Vorsteiner stiže još jedan aero body kit za Porsche 911, nazvan Vorsteiner V-GT Edition.

 (Dalje)

Kompanija WheelSTO (WSTO) je još pre nekoliko meseci privukla pažnju svojom zanimljivom modifikacijom BMW-a 135i Coupe, a u međuvremenu su predstavili i unapređenu verziju ovog Bavarca.

 (Dalje)

Prvi Dacia SUV model je proteklih meseci izazivao veliku pažnju, ne samo prvim špijunskim slikama i očekivanom povoljnom cenom, već i interesantnim sledom događaja u vezi sa njegovim imenom.

 (Dalje)

Novi predsednik evropske filijale američkog "Dženeral motorsa" (GM) Nik Rajli kaže da se još nada da će nemačka vlada finansijski pomoći oporavak Opela.

 (Dalje)Nedavnoj informaciji o skorom početku prodaje novog Chevrolet Sparka u Evropi (od januara 2010.) treba dodati i vest da će se ovaj gradski mališan u Indiji prodavati kao Chevrolet Beat.

 (Dalje)

2010 Toyota Hilux

8 Dec 2009 - 09:10 Noviteti Link

Toyota Hilux modelske godine 2010 je dobio jači 2.5 D-4D dizel motor i bogatiju opremu, a top model 3.0 D-4D Hilux Invincible opciono može da se dobije i sa kožnim enterijerom, satelitskom navigacijom i Bluetoothom.

 (Dalje)

Oznaka ECOnetic kod Forda označava modele koji se odlikuju redukovanom emisijom CO2, a to u slučaju ovakve dostavne Fieste Van znači da je emisija CO2 manja od 100 grama po kilometru (tačnije, iznosi 98 g/km), dok po fabričkim podacima kombinovana potrošnja iznosi 3,7 litara dizela na 100 km.

 (Dalje)

Pojavile su se informacije da bi Jaguar paletu novog modela XJ mogao da proširi i sportskom R verzijom, čiji mogući izgled možete videti na ovim renderinzima (sa sajta Autogespot.com).

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Sa “Zastavinih” montažnih linija u sredu će sići i petnaestohiljaditi “punto”, što je dovoljno da se namire svi kupci ovog automobila sa srpskim povlasticama za kupovinu, ali ni u tom, više puta odlaganom roku, nova kompanija “Fijat automobili Srbija” neće od Italijana dobiti osnivački ulog od 200 miliona evra.

 (Dalje)

S namerom da ih uputi u tajne terenske vožnje i demonstrira off-road mogućnosti svojih modela Kuga i Ranger, Ford je u drugoj polovini novembra u centralnoj Mađarskoj za specijalizovane evropske novinare organizovao dvodnevnu vozačku "akademiju".

 (Dalje)