home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

VIDEO I

 (Dalje)Italijanski Aznom predstavlja personalizovanu varijantu novog Fiata 500C, nazvanog Sassicaia.

 (Dalje)

VIDEO I  : Chevrolet Cruze RS

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, danas je na Salonu automobila u Njujorku i zvanično predstavljena nova generacija modela Kia Optima, u Evropi poznatog kao Magentis (u domaćoj J. Koreji će se zvati jednostavno Kia K5, a inače razvijen pod kodnom oznakom TF).

 (Dalje)

Kia Forte hatchback

1 Apr 2010 - 18:25 Noviteti Link

Kia je svoj novi kompaktni sedan Forte (na nekim tržištima kao Kia Cerato) predstavila još tokom 2008., prošle godine je ponudu dopunio i dvovratni Forte Koup, a ovih dana na Salonu u Njujorku premijeru ima još jedan član porodice ovog modela – Forte hatchback sa 5 vrata.

 (Dalje)

Subaru of America je na Salonu automobila u Njujorku, sem osvežene 2011 Impreze WRX, javnosti prikazao i unapređenu 2011 Imprezu WRX STI koja će biti dostupna i kao hatchback sa 5 vrata ali i kao sedan.

 (Dalje)

Nakon nedavnog objavljivanja liste od 3 finalista za sedmi izbor Svetski automobil godine ("2010 World Car of the Year" – WCOTY), na Salonu automobila u Njujorku je danas saopšteno da je pobednik Volkswagen Polo, koji je pre nekoliko meseci već proglašen i za 2010 Auto godine u Evropi.

 (Dalje)


Oakley Design Porsche Panamera raspolaže sa V8 turbo motorom koji sada razvija 580 konja, ubrzanje od 0 do 60 milja na sat (96 km/h) iznosi manje od 4 sekunde, dok je najveća brzina više od 320 km/h.

 (Dalje)

Nova specijalna Experience edicija Land Roverovog Defendera će biti prikazana posetiocima Salona automobila u Nemačkom Lajpcigu, koji se održava od 10. do 18. aprila.

 (Dalje)

Nova Nissanova Micra je nedavno predstavljena na ženevskom salonu automobila i uskoro se očekuje u prodaji. Do tada će se stari model prodavati po nižim cenama.

 (Dalje)

VIDEO I

 (Dalje)

I britanski magazin Auto Express (odakle su i ove impresije) se bavi novom generacijom sportske Fieste ST, koja će po pisanju Britanaca premijeru imati na Salonu u Ženevi 2011. godine.

 (Dalje)

Audi je imenovan za najlepši brend na prvoj dodeli nagrada za dizajn

 (Dalje)

I posle završetka ovogodišnjeg BG CAR SHOW-a, a zbog velikog interesovanja i uspeha sajamske ponude, Zoom-Zoom ponuda je produžena i traje do 30. aprila.

 (Dalje)