home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

VIDEO : Citroen AirCross

9 Apr 2010 - 16:26 Video Link

Više o Citroenu AirCross možete pročitati OVDE

Nemački Brabus sada kupcima nudi novi kit (odnosno reprogramiranje elektronske kontrolne jedinice motora) za pojačanje snage u Mercedesovim 200, 250 i 350 CGI BlueEFFICIENCY modelima sa motorima sa direktnim ubrizgavanjem.

 (Dalje)

Vlasnici i kupci aktuelne generacije Ford Focusa RS sada imaju na raspolaganju doradu odobrenu od strane Forda koja povećava najveću snagu na 350KS i 460 Nm obrtnog momenta.

 (Dalje)

Na Sajmu automobila u Njujorku Audi R8 V10 je imenovan za Svetski automobil sa najboljim performansama 

 (Dalje)

Svetski automobilski giganti predstaviće na Sajmu automobila u Pekingu (Beijing Auto Expo 2010) ovog meseca 89 vozila koji se prvi put pojavljuju na međunarodnim smotrama najnovijih dostignuća automobilske industrije, što potvrđuje izuzetnu zainteresovanost globalnih proizvođača za kinesko trižište, saopštili su organizatori.

 (Dalje)

Kako piše Automotive News Europe, Audi je za prva tri meseca ove godine uspeo da proda 15.600 automobila više od Mercedesa.

 (Dalje)

Kia Motors America saopštava da je prodaja automobila korejske marke prošlog meseca u Americi iznosila 30.522 jedinice, što je za 23 odsto više u odnosu na mart 2009. i za 10 odsto više u poređenju sa rekordnim martom 2007. godine.

 (Dalje)

Hyundai je saopštio da je protekli mesec bio najuspešniji za korejsku marku ikada na britanskom tržištu.

 (Dalje)

Kineska kompanija BYD Auto (Build Your Dreams) je objavila prve zvanične slike njihovog SUV modela S6, koji neodoljivo liči na stari Lexus RX.

 (Dalje)

Kao što je ranije najavljeno, novi Roewe 350 će šira javnost moći da upozna krajem aprila na Salonu u Pekingu, kada će biti prikazana i njegova verzija sa elektropogonom.

 (Dalje)

Posle promocije na Salonu automobila u Ženevi 2006. godine, holandski Spyker će naredne godine konačno startovati sa proizvodnjom svog dugo najavljivanog SSUV (Super Sports Utility Vehicle) modela D12 Peking to Paris, ali ga neće pokretati 12-cilindrični, već V8 motor (treba reći da doći i do promene imena).

 (Dalje)

MTM Audi R8 GT3-2

8 Apr 2010 - 20:31 Tuning Link

Nemački MTM se opet pozabavio Audijem R8, a poslednja kreacija je nazvana MTM Audi R8 GT3-2.

 (Dalje)

U preduzeće "Fijat Automobili Srbija" vraća se 43 radnika, dok će za status 17 nesposobnih za rad pregovarati Sindikat i ministarstvo.

 (Dalje)

Pored restilizovanog Audija TT, Audija Q7 sa novim motorima, novog BMW-a serije 5 Touring i Ford Focusa RS500, svoju premijeru na Salonu automobila u nemačkom Lajpcigu (10. – 18. april) doživeće i redizajnirani Volkswagen Touran.

 (Dalje)