home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Jedna Britanka uspela je da na drugom času vožnje prevrne instruktorov automobil na krov.

 (Dalje)SAIC Leaf concept

14 Apr 2010 - 15:02 Concept cars Link

Kineski SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation) će krajem meseca na Salonu automobila u Pekingu izložiti i neobično dizajnirani koncept Leaf.

 (Dalje)

Ron Dennis, ikona McLarena i automobilskog sporta, revoltiran prilogom u popularnoj automobiliskoj emisiji bez imalo ustezanja zaključio je da je Veyron smeće, a prikazana trka samo propaganda.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" saopštila je da je privremeno suspendovala prodaju modela "leksus GX460" za 2010. godinu u SAD i Kanadi zbog bezbednosnih razloga, na koje je upozorio "Potrošački informator", uticajni američki magazin.

 (Dalje)

Do 2013. godine PSA Peugeot Citroen planira da uloži 175 miliona evra u pogon La Française de Mécanique u Douvrinu – Pas-de-Calais – u severnoj Francuskoj, kako bi se pripremio za proizvodnju novog 3-cilindarskog motora sa turbom.

 (Dalje)

Renault Scala za Meksiko

14 Apr 2010 - 09:38 Noviteti Link

Ponuda Renaulta u Meksiku će od sledećeg meseca biti proširena i pristučanim porodičnim sedanom Scala, koji je međutim u osnovi stara generacija južnokorejskog Samsunga SM3, samo sa znakom Renaulta.

 (Dalje)

Brazil bi već ove godine mogao da nadmaši Nemačku i postane četvrto po veličini tržište automobila na svetu, pošto su banke smanjile kamate i olakšale uslove kreditiranja.

 (Dalje)

Renault je u Parizu promovisao Lagunu Coupe Monaco GP, limitirano izdanje (serija od 400 komada) koje će su prodaji pojaviti sledećeg meseca, i to po ceni od 38.800 evra pa naviše.

 (Dalje)

1973 Camaro F-Bomb, jedan od automobila koji su korišćeni u četvrtom nastavku filma Fast & Furious (Vin Diesel kao Dominic Toretto i Paul Walker kao Brian O´Conner), stavljen je na prodaju, i to po ceni od 39.998 američkih dolara.

 (Dalje)

Cene goriva na pumpama u Srbiji ubuduće bi trebalo da se menjaju na svakih 30 dana ako se cena nafte na svetskom tržištu promeni za 3,5 odsto, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu energetike

 (Dalje)

VIDEO : Mercedes E63 AMG

13 Apr 2010 - 21:14 Video Link


Regionalna promocija novog Volvoa S60 za predstavnike medija iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i BiH je nedavno održana u Zagrebu, a dok u septembru ne počnu isporuke i kod nas, objavljene su njegove cene u Velikoj Britaniji.

 (Dalje)

Američki "Ford" je objavio plan da do 2013. godine proizvede 1,5 miliona novih ekoloških motora "eko bust" (EcoBoost) sa direktnim ubrizgavanjem i turbo punjenjem, što je za oko 200.000 više nego što je kompanija ranije predviđala.

 (Dalje)

Eksluzivni uvoznik Volvo automobila, beogradski Grand Motors, na lageru ima ograničenu količinu tri modela po specijalnim, i do 30 odsto nižim cenama.

 (Dalje)