home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) je odlučio da će se njihov novi kompaktni crossover model zvati RVR (mada će u Evropi po ranijim informacijama poneti ime Outlander Sport), a svoju evropsku premijeru doživeće u martu 2010. godine na Salonu automobila u Ženevi (u Japanu će prodaja međutim startovati mesec dana ranije).

 (Dalje)Priče o tome da u Renaultu pripremaju i jedan veći model za svoju rumunski marku Dacia, nisu nikakva novost. O tome se pričalo još prošle godine, a sada se time bavi i magazin Auto Plus, koji objavljuje i jedan rendering mogućeg izgleda tog automobila.

 (Dalje)

Alfa SUV model

3 Dec 2009 - 00:31 Top secret Link

Mada je, bar što se tiče Alfa Romea, pažnja automobilske javnosti trenutno usmerena pre svega na naslednika modela 147 (nazvan Giulietta), pažnju privlače i ove slike Alfinog SUV-a, koji izgleda kao neka serijska verzija koncepta Kamal sa ženevskog Salona automobila 2003. godine.

 (Dalje)

Seat je privremeno stopirao razvoj svog novog SUV modela koji bi, kao i koncept sa Salona automobila u Frankfurtu 2007., trebao da ponese ime Tribu.

 (Dalje)

I Volkswagen je pripremio jedno iznenađenje za ovogodišnji Salon automobila u Los Anđelesu, i to u vidu svoje nove studije nazvane Up! Lite concept.

 (Dalje)

Po poslednjim podacima, srebrna je najpopularnija boja automobila na svetu, dok po kontinentima stvari izgledaju malo drugačije.

 (Dalje)

Mreža Hyundaijevih ovlašćenih prodajno-servisnih centara proširena je za još jednog partnera.

 (Dalje)

Iz General Motorsa su juče potvrdili da ima novih zainteresovanih za preuzimanje švedskog Saaba, koji se nalazi u vlasništvu ove američke kompanije, ali su odbili da saopšte imena.

 (Dalje)

VIDEO I

 (Dalje)

Sem novog Infinitija M, luksuzna divizija japanskog Nissana na Salonu automobila u Los Anđelesu publici prikazuje i blago doterani Infiniti G37 sedan, modelske godine 2010., koji će američkim kupcima biti dostupan već od sledećeg meseca.

 (Dalje)

Direktor Auto klastera Srbije Igor Vijatov kaže da je kompanija Fijat automobili Srbija sačinila listu od 35 potencijalnih domaćih dobavljača auto-delova.

 (Dalje)

Američki automobilski gigant General Motors je po drugi put ove godine ostao bez svog prvog čoveka.

 (Dalje)

Ford na Salonu automobila u Los Anđelesu i zvanično predstavlja javnosti severnoameričku verziju nove Fieste, koja je inače od jeseni 2008. godine u Evropi i Aziji već prodata u više od 500.000 primeraka.

 (Dalje)

Kuća Larson Auto Design vlasnicima Mercedesa CLS od sada nudi novi paket za estetsko doterivanje ovog modela, bez promena na mehanici.

 (Dalje)