home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Gorivo u Srbiji od danas je skuplje u proseku za 3,12 odsto ili za 3,14 dinara po litru

 (Dalje)Više o novom Volvou S60 možete pročitati OVDESuzuki će, sem evropske verzije sedana Kizashi, na predstojećem Salonu automobila u Ženevi (od 4. do 14. marta) Evropljanima predstaviti i Swift Plug-in Hybrid concept, već viđen na prošlogodišnjem Salonu u Tokiju.

 (Dalje)

Audi nastavlja svoju uspešnu storiju u anketi "Najbolji automobili 2010" koju je izveo magazin "auto motor und sport". Čitaoci su izglasali tri Audi modela - Audi A4, R8 Spajder i Audi Q5 - na prvom mestu u svojim kategorijama. Druga mesta za Audi A3, A6 i R8 Kupe su zaokružila ovaj izvanredan rezultat.

 (Dalje)

Kako prenosi InsideLine, serijska verzija BMW-ovog Vision EfficienctDynamics plug-in hybrid concepta sa prošlogodišnjeg Salona automobila u Frankfurtu će se u proizvodnji (naravno, u izmenjenom izdanju u odnosu na koncept) pojaviti 2013. godine.

 (Dalje)

Honda je utvrdila da 646.000 primeraka modela Jazz ima malu, ali potencijalno opasnu grešku. Zbog greške voda može ući u mehanizam za električno otvaranje prozora što izaziva pregrevanje i mogućnost požara.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Imena prvih 1.000 radnika "Zastavine" Fabrike automobila koji će biti angažovani u kompaniji "Fijat automobili Srbija”, najverovatnije će biti poznat u subotu, saznaju "Novosti", a oni bi trebalo da se nađu na platnom spisku Italijana već 1. februara.

 (Dalje)

Sanacija naprslina na nosaču mosta Gazela u Beogradu biće završena do 8. februara, izjavio je generalni direktor Javnog preduzeća Putevi Srbije Zoran Drobnjak, ističući da je saobraćaj na mostu trenutno bezbedan.

 (Dalje)

I uvoznik španskog Seata za Srbiju (www.seat.rs) ima novu ponudu za sve potencijalne kupce modela Ibiza.

 (Dalje)

Citroen DS5 za 2011.

29 Jan 2010 - 15:03 Top secret Link

Osim budućih DS2 i DS4, Citroen priprema još jedan automobil iz svoje nove DS serije modela, u kojoj se trenutno nalazi samo DS3.

 (Dalje)

Najbezbednji automobil za 2009. godinu u Evropi bio je "golf 6", a drugi i treći po bezbednosti u sudaru su honda insajt hibrid" (Insight Hybrid) i "tojota prius", saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS), prenoseći rezultate testova u okviru programa Euro NCAP (Evropski program za procenu novih automobila).

 (Dalje)

Italijanska dizajnerska kuća Pininfarina je upravo objavila prvi teaser crtež svog novog koncept vozila koji će svetlost dana ugledati 2. marta na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Japanski proizvođač automobila "Tojota" saopštio je da će sa kineskog tržišta povući 75.000 vozila zbog opasnosti od kvara na papučici za gas, dok su iz istog razloga već povučena vozila sa evropskog i američkog tržišta.

 (Dalje)