home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Premijera druge generacije BMW-ovog SAV modela X3 je sve bliže, a sve je više i špijunskih slika sve manje maskiranih test vozila, ali i renderinga njegovog mogućeg izgleda.

 (Dalje)SUV model Tiggo kineske kompanije Chery (koja je od 1. marta prisutna i na tržištu Srbije) će uskoro doživeti redizajn.

 (Dalje)

VIDEO I

 (Dalje)


Uvoznik Toyote za Srbiju kupcima nudi RAV4 sa 158KS i bogatom opremom, i to po ceni od 19.990 evra.

 (Dalje)

Mazda2 Yozora Edition

30 Apr 2010 - 20:06 Noviteti Link

Mazda je za kupce u Kanadi pripremila specijalno izdanje Mazde2, nazvano Yozora ("noćno nebo" na japanskom), a koja će se kod tamošnjih prodavaca pojaviti u julu.

 (Dalje)

Nova sezona, nova okolina. Od trećeg aprila, električna vozila su u centru pažnje u C_42, nacionalnom izlogu brenda Citroen.

 (Dalje)

U sredu, 28. aprila 2010. godine kompanija AutoNet KB ozvaničila je početak prodaje i servisiranja automobila marke Chery prvenstveno u Novom Sadu, ali i na području cele Vojvodine.

 (Dalje)

Još prošle godine su se na internetu pojavile špijunske fotografije novog GM Daewoo modela, koji nije ništa drugo nego već dobro poznati Buick LaCrosse, samo sa imenom korejske fabrike koja se nalazi u vlasništvu General Motorsa.

 (Dalje)

Policijski BMW X3

30 Apr 2010 - 09:01 Concept cars Link

Iako se polako bliži kraju svoje karijere, još uvek aktuelni BMW X3 se našao i u ulozi policijskog vozila.

 (Dalje)

Iako je po ranijim najavama serijska verzija Ssangyong koncepta C200 (predstavljen u aprilu 2009. na Salonu u Seulu) trebalo već da se pojavi, to se ipak još nije desilo.

 (Dalje)