home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Potražnja za Lexusom LFA na globalnom nivou jaka je od njegove svetske premijere pre 3 meseca na salonu automobila u Tokiju, Tokyo Motor Show, a nivo potražnje je veći od najavljene proizvodnje 500 vozila. Međutim, potencijalni klijenti koji još uvek nisu prijavili interesovanje ne treba da se obeshrabre.

 (Dalje)Gospođa Eileen Lovett iz okruga Galway kupuje automobile u Higgins Motorparku / Higgins Garage-u od 1929. godine, a sredinom meseca dodala je 23. automobil, Ford Focus 2010. koji je kupila za svoju ćerku. 

 (Dalje)

Novi Chevrolet Camaro prepravljen u Pontiac Trans Am, koji je ovim renderinzima najavila kompanija Gearhead Performance Group (GPG), nije prva a verovatno ni poslednja takva kreacija, ali je do sada možda i najzanimljivija.

 (Dalje)

Direktor Opela Nik Rajli (Nick Reilly) danas je objavio da će kompanija ugasiti 8.300 radnih mesta širom Evrope, od čega 4.000 samo u Nemačkoj.

 (Dalje)

Domaći sajt Speed Industry proširuje svoju delatnost i kreće sa televizijskom emisijom naziva SPEED TV, koja će se emitovati jednom nedeljno, četiri puta mesečno.

 (Dalje)

Audi je najavio da će u februaru na sedmicu dana obustaviti proizvodnju kompaktnog modela "audi A3" u glavnoj fabrici u Ingolštatu zbog pada prodaje i da će 4.500 radnika otići na privremeni odmor.

 (Dalje)

Volfsburg/Ingolštat, 20.01.2010 - Aktuelni šampion protiv najvećeg šampiona: u nekoliko sledećih meseci VfL Volfsburg i FK Bajern Minhen će se sresti na sportskom duelu u Volfsburgu. Za promenu, timovi neće igrati samo za pobedu, već najpre u dobrotvorne svrhe: Sva zarada ove prijateljske utakmice će ići za kampanju "Mi želimo da pomognemo - Srce za decu", za žrtve katastrofalnog zemljotresa na Haitiju.

 (Dalje)

Kia za sledeći Salon automobila u Čikagu (2010 Chicago Auto Show, održava se od 12. do 21. februara) priprema promociju svog novog koncept vozila Ray sa hibridnim pogonom.

 (Dalje)

2010 Fiat 500 by DIESEL

21 Jan 2010 - 09:17 Noviteti Link

Specijalni Fiat 500 by DIESEL, rezultat saradnje dizajnerskog tima Fiatovog Centro Style-a i brenda DIESEL, nije novost, ali je za novu sezonu njegova ponuda proširena novom Blue Midnight Indigo bojom i jačim 1.3 Multijet dizelašem.

 (Dalje)

Nemački tjuner 9ff je osvežio svoj 9ff GTurbo program, a baza su Porscheovi modeli 911 GT3 i 911 GT3 RS koji u fabričkom izdanju razvijaju 435, odnosno 450 konja.

 (Dalje)

SpeedART, 9ff, TechArt, Mcchip, FAB Design, Mansory, Lumma Design, TopCar..., dugačka je lista tjunera koji su se već pozabavili Porsche Panamerom, a sada se ovom društvu pridružio i japanski Wald International.

 (Dalje)