home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Američki General Motors i Chrysler su najavili prodaju nekoliko svojih automobila na aukciji, čiji će prihod donirati u fond za žrtve zemljotresa na Haitiju.

 (Dalje)Evropska investiciona banka (EIB) je odobrila filijali Forda u Rumuniji zajam od 400 miliona evra (563 miliona dolara).

 (Dalje)Preuzeto sa : Danas.rs

Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja objavilo je juče direktivu kojom bi uvoz hibridnih automobila trebalo da bude oslobođen od carine.

 (Dalje)

Novi Audi A8, odgovor na novu BMW seriju 7, kao i na obnovljene verzije Mercedesa S klase i Lexusa LS, na srpsko tržište zvanično stiže u martu, ali su već sada poznate njegove okvirne cene.

 (Dalje)

Sem modela SX4 u verziji sa petora vrata, Suzuki je prilično diskretno doterivanje za novu prodajnu sezonu predvideo i za SX4 sedan.

 (Dalje)

Kada je 2008. godine zvanično predstavljen u Južnoj Americi, tamošnji Peugeot 207 Brasil (u Evropi 206+) je prikazan u hatchback, karavan i sedan verzijama (ovaj potonji je nazvan 207 Passion), a paletu će za nekoliko meseci dopuniti i Pick-up varijanta, koja će glavne konkurente imati u modelima Fiat Strada, Chevrolet Montana i Volkswagen Saveiro. 

 (Dalje)

Combi, odnosno karavanska verzija Škodinog Superba čija je svetska premijera održana na prošlogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, stigla je i na tržište Srbije.

 (Dalje)

Još se nije pojavio na tržištu, a već pobeđuje. Još neviđen, a već pobednik: čitaoci britanskog auto magazina „What Car?“ su izglasali novi Audi A1 kao „Najuzbudljivije vozilo u 2010. godini“ pre njegove svetske premijere.

 (Dalje)

Fiat u 2009. dobro poslovao

22 Jan 2010 - 00:38 Vesti Link

Najveći italijanski proizvođač automobila "Fijat" dobro je poslovao u četvrtom tromesečju i čitavoj prošloj godini i očekuje još bolje rezulate u 2010, čak i u slučaju da se ne produže državne mere za podsticanje prodaje vozila, izjavio je direktor "Fijata" Serđo Markione.

 (Dalje)

Renaultov model Fluence, odnosno Megane u klasičnoj limuzinskoj verziji sa četiri vrata, upravo stiže na naše tržište (zvaničan početak prodaje je najavljen za početak februara), a sve do kraja februara će se prodavati i sa promotivnim popustom.

 (Dalje)

Prodavci Toyotinih vozila nude prošlogodišnje modele iz zaliha po nižim cenama.

 (Dalje)

Policajci nisu naplaćivali kazne od 5.000 dinara vozačima koji nisu potpisali vozačku dozvolu i MUP-u se niko nije požalio da mu je tražena ili naplaćena kazna zbog toga, rečeno je agenciji Beta u MUP-u.

 (Dalje)