home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Chevrolet priprema najnoviji moto koji će koristiti u svojim reklamama za putnička i teretna vozila, prenosi Wall Street Journal.

 (Dalje)April 2010. je bio dobar mesec za japansku kompaniju "Subaru" koja je u SAD prodala rekordnih preko 23.000 vozila, što je za 48 odsto više nego u aprilu minule godine, preneo je internet portal "Autonjuz."

 (Dalje)


Proteklog vikenda je u Monaku (na RM Sporting Classics aukciji) prodat Ferrari 400 Superamerica Cabriolet Pininfarina SWB iz 1962. godine, i to za 2,8 miliona evra (oko 3,63 miliona dolara).

 (Dalje)

 

U Mercedesu su pripremili Grand Edition seriju M klase, koja u Nemačkoj startuje po ceni od 57.822 evra. 

 (Dalje)

VIDEO : Audi R8

6 Maj 2010 - 01:07 Video Link


BMW Alpina D3 Biturbo

6 Maj 2010 - 01:05 Tuning Link

Alpina, nemački specijalista za BMW, u svojoj paleti ima i model D3 Biturbo, odnosno seriju 3 sa 2,0 litarskim četvorocilindričnim bi-turbo dizelašem. 

 (Dalje)

Fiat "342" iz Kragujevca

6 Maj 2010 - 00:32 Vesti Link

Preuzeto sa : Novosti.rs

Šifru “342”, pod kojom se u tajnosti čuva prvi model automobila koji će se proizvoditi u kompaniji “Fijat automobili Srbija”, u Srbiji će 25. maja, najverovatnije, otvoriti Serđo Markione, prvi menadžer “Fijat grupe” ili njegov pomoćnik Alfredo Altafila, saznaju “Novosti”.

 (Dalje)

Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeota za našu zemlju (Peugeot.rs), i ove godine je omogućio da Peugeot bude oficijelno vozilo ATP turnira "Serbia Open", koji se održava na terenima Sportsko-rekreativnog centra "Milan Gale Muškatirović" u Beogradu.

 (Dalje)

Dacia planira da na evropskom tržištu lansira novi mali gradski model, koji bi koštao oko 5.000 evra.

 (Dalje)

Američki VF Engineering je poradio na Audiju R8 sa V8 motorom i nastao je model koji raspolaže sa 548 konja, što je više i od fabričkog Audija R8 V10 sa 525KS.

 (Dalje)


Fiat je predstavnicima brazilskih medija i zvanično predstavio novu generaciju Fiata Uno (prva generacija modela sa ovim imenom se pojavila još 1983. godine), koji će se i proizvoditi u Brazilu. 

 (Dalje)

Japanski "Nisan" opozvao je više od 134.000 vozila u SAD prodatih pod oznakom luksuzne robne marke "Infiniti", zbog straha da se vazdušni jastuci možda ne mogu razviti u slučaju sudara, prenele su agencije.

 (Dalje)

Troje od pet ispitanika osvetilo bi se partneru ili supružniku kada bi saznali da ih on/ona vara, a svaka deseta žena kao "žrtvu" bi odabrala automobil svog partnera, pokazuje najnovije istraživanje irskog Autoglass-a.

 (Dalje)

Zanimljiv hibrid nam stiže sa Novog Zelanda. Reč hibrid u ovom slučaju međutim ne označava hibridni pogon već spoj Holdena HQ sedan i Ford Mustanga.

 (Dalje)