home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nemačka firma FELGE je pripremila tjuning paket za Chevroletov Camaro SS, nazvan Black Cat.

 (Dalje)Sa Salona automobila u Detroitu je nedavno stigla najava da Porsche za kinesko tržište priprema Panameru LWB sa produženim međuosovinskim rastojanjem, a sada se govori da će dugo najavljivane verzije Panamera Diesel i Panamera Hybrid svoju svetsku premijeru najverovatnije doživeti početkom marta, na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

VIDEO: Kako NE prati auto

24 Jan 2011 - 22:03 Video Link


Posle predstavljanja novog Audija A6 na tek završenom Salonu automobila u Detroitu, pažnja fanova nemačke fabrike se okreće budućoj najjačoj verziji ovog modela – Audiju RS6.

 (Dalje)

Top Gear : Ariel Atom V8

24 Jan 2011 - 20:04 Video Link


Kako prenosi AutomobilWoche, Volksvagen Golf MkVII trebalo bi da se zvanično pojavi krajem 2012. godine (u salonima će se naći u novembru naredne godine).

 (Dalje)

Nemački proizvođač sportskih automobila Gumpert je kratkim saopštenjem za medije najavio da će početkom marta na Salonu automobila u Ženevi predstaviti novi supersportski model Tornante.

 (Dalje)

Mazda Motor Corporation je saopštila da priprema novo električno vozilo koje će prvim korisnicima biti dostupno na proleće 2012. godine.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Ispravljanje greške države oko uvođenja dvojnih akciza na gorivo, platiće vozači kroz nova poskupljenja derivata.

 (Dalje)

Chevrolet, najveći globalni brend GM-a, najavio je ulazak na južnokorejsko tržište. GM Daewoo je takođe najavio da će promeniti kompanijsko ime u GM Korea Co.

 (Dalje)

Zahuktava se još jedno izdanje prestižnog izbora Svetskog automobila za 2011. godinu, a na listi se nalaze imena nominovanih u četiri kategorije.   

 (Dalje)

Na Sajmu automobila u Detroitu predstavljen je A6 hybrid. To će biti drugi hibridno pogonjeni model u Audi ponudi, posle Q5 hybrid modela.

 (Dalje)

Hyundai, najbrže rastuća auto marka u svetu, konstantno ulaže u inovacije. Kod Hyundaija se stvari menjaju velikom brzinom, tako da repozicioniranje marke, shodno uspešnim rezultatima, dolazi kao logičan sled.

 (Dalje)

Obeležavajući pola veka od predstavljanja legendarnog sportskog roadstera, firma Shelby American je predstavila posebnu verziju Cobre, nazvanu 50th Anniversary.

 (Dalje)

Volkswagen Privredna vozila su širom sveta prodala ukupno 435,600 lakih dostavnih vozila u 2010, što predstavlja porast od 22.8% u poređenju sa prethodnom godinom (2009: 354,800 vozila).

 (Dalje)