home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)Reifen Koch Audi RS6

11 Maj 2010 - 00:42 Tuning Link
 

Reifen Koch paket za Audi RS6 podrazumeva pojačanje njegovog V10 motora, kao i novi set točkova, i to od 22 inča. 

 (Dalje)

ABS Show na Autoblog.rs

11 Maj 2010 - 00:22 Vesti Link
abs logo

U saradnji sa BS produkcijom, od sada možete pratiti emisiju "ABS show" redovno na Autoblogu svake nedelje, a svaka emisija će ostati dostupna uvek u našoj arhivi.

 (Dalje)

Volkswagen je početkom marta na Salonu u Ženevi prikazao sportski Polo GTI, koji će nemačkim kupcima biti dostupan od sledećeg meseca, i to po ceni od 22.500 evra.   

 (Dalje)

Prodaja automobila u Indiji u aprilu je skočila 39,5 odsto u poređenju sa istim mesecom 2009., što je bio najveći rast za deset godina.

 (Dalje)

Serijska verzija Toyotinog koncepta FT-86 (na slici) na tržište stiže tokom 2011. godine, ali po pisanju američkih sajtova, Japanci za 2012. planiraju i manji, lakši i, pre svega, još jeftiniji kupe – baby FT-86.

 (Dalje)

Japanski auto-gigant "Tojota" najverovatnije će ostvariti operativni profit od oko milijardu dolara, u poslovnoj godini koja je završena u martu, uprkos masovnom opozivu kola u svetu zbog ugrožene bezbednosti, tvrdi dnevnik "Jomiuri", ne navodeći izvor.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Danas.rs  

Dileme više nema - Fijatovi planovi u Srbiji veoma su ambiciozni i podrazumevaju rekonstrukciju Zastave, preciznije rečeno, izgradnju nove Fijatove fabrike u Kragujevcu. To je jedna je od najvećih investicija Fijata u narednoj „petoljetki“.

 (Dalje)

Gorivo u Srbiji trebalo bi da od subote poskupi u proseku 4,2 dinara po litru, odnosno 3,8 odsto, najavilo je danas Ministarstvo za energetiku Srbije.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

Dolazeće generacije automobila, po nepisanom pravilu, za klasu su bolje od prethodnih. Ali nova „opel meriva“ krši tradiciju i za najmanje dva koplja ide napred. Na svetskoj premijeri u Hamburgu brzo smo se uverili da je reč o vozilu kojem je teško pronaći manu. „Meriva“ blešti već na parkingu.

 (Dalje)

Hamann Mercedes SLS AMG

10 Maj 2010 - 12:38 Tuning Link

Nemačka tjuning kuća Hamann Motorsport ovom teaser slikom najavljuje novi performance kit za Mercedes SLS AMG.

 (Dalje)

Turisti i stanovnici Rima od nedavno imaju na raspolaganju još jednu senzaciju, i to kada je u pitanju gradski prevoz.

 (Dalje)

VIDEO I : Renault Megane Coupe-Cabrio

 (Dalje)

Po nedavnom pisanju američkih sajtova, Fiat će ponudu modela 500 obogatiti i produženom verzijom sa četiri vrata, koja će se prodavati i u Evropi i u Americi.

 (Dalje)