home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ford Ka Grand Prix

22 Mar 2011 - 08:27 Noviteti Link

Fordov uvoznik za Holandiju je tamošnjim kupcima ponudio novo, Grand Prix izdanje najmanjeg modela ovog proizvođača.

 (Dalje)Vodeći američki institut za istraživanje tržišta, J.D.Power and Associates, proglasio je Porscheov model 911 najsigurnijim automobilom.

 (Dalje)

Nakon predstavljanja novog BMW-a serije 6 coupe (sledećeg meseca na Salonu automobila u Šangaju) očekuje nas i modifikovani BMW Alpina B6 Biturbo coupe.

 (Dalje)

Kompanija "Nisan", treći japanski proizvođač automobila, pregovara sa ruskom korporacijom "Rostehnolodži" koja se nalazi u državnom vlasništvu, o kupovini više od 25 odsto akcija "Avtovaza" kako bi sa francuskim partnerom "Renoom" osigurala kontrolu nad ruskim proizvođačem vozila.

 (Dalje)

Richard Hamann, osnivač Hamann Motorsporta, umro je prošlog vikenda nakon duge borbe s rakom u 53. godini života.

 (Dalje)

Evo i Škodine sajamske ponude za 49. Međunarodni sajam automobila u Beogradu od 25.03. do 03.04.2011.godine.

 (Dalje)

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora će na predstojećem 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu nastupati u Hali 3 Beogradskog sajma, na površini od 3.000 m2, i to sa 30 modela i 3 premijere.

 (Dalje)

Među brojnim pitanjima vezanim uz poslednja dešavanja u Japanu, a posebno onima povezanim sa curenjem radijacije iz oštećene nuklearne elektrane u prefekturi Fukushima, nameće se i tema "ozračenih automobila".

 (Dalje)

Shanghai-VW će sledećeg meseca na Salonu automobila u Šangaju kineskim kupcima predstaviti New Passat, odnosno kinesku verziju novog američkog Passata (tokom razvoja poznat samo kao New Midsize Sedan – NMS), predstavljenog na poslednjem Salonu u Detroitu.

 (Dalje)

Odmah nakon AC Schnitzera, i Hamann je pripremio prvi tjuning paket za novi BMW serije 6 Cabriolet.

 (Dalje)

General Motors je pre dve nedelje prvo objavio jednu teaser sliku novog Chevrolet Colorada, modelske godine 2012., a danas su se na internetu pojavile i zvanične fotografije njegove koncept verzije, nazvane Colorado Show Truck.

 (Dalje)

Kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, na ovogodišnjem Sajmu automobila slavi 7 godna postojanja i predstaviće veoma atraktivna iznenadjenja i sjajne prodajne Akcije za ukupno 7 modela.

 (Dalje)

Međunarodni salon automobila održava se na Beogradskom sajmu od 25. marta do 3. aprila i jedan je od 19 sajmova automobila u svetu koji će se 2011. održati pod okriljem Međunarodne asocijacije proizvođača automobila – OICA. Istovremeno sa ovom 49. smotrom održava se i 6. MOTOPASSION – Međunarodni sajam motocikala i bicikala.

 (Dalje)

Jedna od najvećih premijera na prošlogodišnjem Salonu automobila u Ženevi bio je Porsche 918 Spyder Concept sa hibridnim pogonom. Kako je reakcija javnosti u Ženevi bila izuzetno pozitivna, uopšte nisu bile iznenađujuće nezvanične najave koje su se pojavile odmah posle sajma, a ticale su se njegove serijske proizvodnje.

 (Dalje)