home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kineski Great Wall Motor će krajem ovog meseca na Guangzhou Salonu automobila izložiti i manji hatchback i7 koji, bez obzira na potpuno izmenjen prednji deo, ipak ne može da sakrije da je kao inspiracija za njegov izgled poslužila aktuelna Toyota Yaris.

 (Dalje) 

Izvor : Pressonline.rs

Ponovna proizvodnja „punta", koju je u subotu zaustavio požar u fabrici, biće nastavljena u ponedeljak 23. novembra, ali upola manjim kapacitetom, otkriva za Press predsednik sindikata fabrike Zoran Mihajlović.

 (Dalje)

U nameri da prodajne i servisne aktivnosti locira što bliže mestu stanovanja budućih i sadašnjih vlasnika, Grand Motors (www.ford.rs) poziva preduzeća i preduzetnike u Srbiji da se priključe dilerskoj mreži ove poznate marke.

 (Dalje)

Američki "Dženeral motors" (GM) najavio je da će, uplatom od milijardu dolara u decembru, početi da vraća vladin kredit u iznosu od 6,7 milijardi dolara.

 (Dalje)

Od 15. novembra do 31. januara možete obaviti zimsku proveru svog Honda automobila po promotivnoj ceni od 929 dinara.

 (Dalje)

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o velikom priznanju koje je dobio sektor PR i marketinga Hyundai Auto Beograda: Regional Marketing Excellence Award 2009 for the Promotion department. Hyundai Auto Beograd je izabran od strane Hyundai Motor Company za distributera koji je u 2009. god. imao najbolji promotivni nastup u regionu.

 (Dalje)


Juče je sa proizvodnih traka Kia fabrike u SAD-u (Kia Motors Manufacturing Georgia – KMMG) i zvanično sišao prvi primerak novog Sorenta, koji je inače u Evropi premijerno prikazan na poslednjem Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Uprkos najavljenim dobrim poslovnim rezultatima na kraju tekuće fiskalne godine, francuska PSA grupacija je najavila smanjenje broja zaposlenih u Francuskoj, i to za 10 odsto.

 (Dalje)

Iz General Motorsa ponovo stižu vesti da će se nakon CTS-V sedana, u prodaji pojaviti i CTS-V Sport Wagon, mada nije preciziran tačan datum izlaska na tržište.

 (Dalje)

Hyundai Motor Company je i zvanično predstavio dugo najavljivani 2.4L Theta GDI četvorocilindrični benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem, koji će se prvo naći pod haubom nove Sonate, i to od početka naredne godine.

 (Dalje)

Dok čekamo na zvaničnu promociju serijske verzije prvog Dacia SUV modela Duster, rumunska fabrika (u vlasništvu Renaulta) objavljuje ove prve slike njegove trkačke verzije koja će učestvovati na poznatom Andros takmičenju (Trophée Andros ice-racing series).

 (Dalje)

Nissanov novi dostavni model NV200 je u izboru specijalizovanog žirija od 23 novinara osvojio prestižnu titulu "International Van of the Year 2010".

 (Dalje)

Sem prodajne akcije za Peugeot 206 sedan, Verano Motors (www.veranomotors.rs), generalni uvoznik Peugeota za Srbiju, startuje i sa zimskom akcijom koja će trajati od 17. novembra do 19. decembra ove godine.

 (Dalje)

Šest meseci posle dolaska na tržište, Peugeotov crossover 3008 je već našao 50.000 kupaca, što je za 15% više od prvobitnih planova francuske fabrike.

 (Dalje)