home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Čovek je Kralj! Iako je na treningu pred trku u Katalunji pao i polomio ključnu kost, Kolin Edvards će voziti ove nedelje na Silverstonu. Vozač Jamahe Tech 3 je želeo da vozi i u Katalunji ali zvaničnici trke to nisu odobrili po nagovoru lekara.

 (Dalje)Volvo vozači više ne moraju da izgube svaki kontakt sa sopstvenim automobilom kada ga jednom parkiraju. Najnovija Volvo vest kaže da je stigla mobilna aplikacija koja obezbeđuje kontakt s parkiranim vozilom preko iPhona ili pametnog telefona kontrolisanog Android operativnim sistemom.

 (Dalje)

Prema navodima različitih izvora uskoro možemo očekivati dolazak nove generacije američke legende. Naime, 2014. bi na 50-ti rođendan Mustanga Ford trebalo da predstavi njegovu novu generaciju.

 (Dalje)

Južnokorejska kompanija "Hjundai" bila je prinuđena da obustavi proizvodnju u jednoj od njenih fabrika pošto su radnici stupili u štrajk jer je jedan od njihovih kolega izvšio samoubistvo zbog toga što uprava "sprečava sindikalne aktivnosti".

 (Dalje)

Isle Of Man je staza poznata kao neverovatno atraktivna trka motocikala, ali je manje poznato da je kroz istoriju po njoj jurio i veliki broj automobila.

 (Dalje)

ZF Friedrichshafen AG je plasirao prvi devetostepeni automatski menjač dizajniran posebno za automobile sa prednjim i pogonom na sva četiri točka.

 (Dalje)

Jedna od poslednjih glasina koja stiže iz Amerike kaže da u Fiatu navodno razmišljaju da u Maserati GranTurismo ugrade Chryslerov V6 Pentastar motor.

 (Dalje)

Kompanija Fiat S.p.A. učestvovala je na manifestaciji „NGV Berlin 2011“ koju organizuje Evropska asocijacija vozila na prirodni gas sa ciljem da se razvije i unapredi tržište ovih vozila širom Evrope.

 (Dalje)

Kineski Zhongxing Auto (poznat pre svega po pristupačnim SUV i pick up vozilima) priprema crossover koji je za sada poznat pod kodnom oznakom C11.  

 (Dalje)Jaguar XKR-S Cabrio

10 Jun 2011 - 08:31 Top secret Link

Jaguar je na ovogodišnjem Salon automobila u Ženevi promovisao i XKR-S Coupe (pod čijom haubom se krije pojačani 5,0 litarski V8 motor sa kompresorom), a uskoro bi ponudu trebalo da dopuni i njegaova Cabrio varijanta.

 (Dalje)

Sigurnosne kamere na jednoj od najprometnijih ulica u Istanbulu snimile su pravu filmsku scenu. Pijani vozač jurio je putem, a na haubi je bio policajac. Čak je i udario jedno vozilo ali se nije zaustavljao.

 (Dalje)