home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ovogodišnji, 49. međunarodni salon automobila u Beogradu će se održati od 25. marta do 3. aprila, dok je 24. marta održan Press day.

 (Dalje)Tradicionalni press day, koji se svake godine održava uoči Salona automobila, izlagači su i ove godine iskoristili da najave novine u svom programu, podsete na najbolje i najtraženije modele iz prethodnog perioda,istaknu prednosti svojih automobila i ponude najpovoljnije uslove prodaje.

 (Dalje)

FAS prvi put učestvuje na Međunarodnom salonu automobila sa brojnim Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional i Jeep vozilima.
 (Dalje)

Renault pomaže Japanu

24 Mar 2011 - 17:51 Vesti Link

Od prvih informacija o strahovitim posledicama razornog zemljotresa u Japanu, Renault i njegovi zaposleni pružaju pomoć kako svojim kolegama zaposlenim u Nissanu, tako i japanskom narodu.

 (Dalje)

Kia će svoju ponudu na evropskom tržištu proširiti i električnom verzijom MPV modela Venga.

 (Dalje)

Isuzu MU-7 Choiz

24 Mar 2011 - 14:30 Vesti Link

Na 32. Salonu automobila u Bangkoku (Bangkok International Motor Show, počinje 25. marta) posetioci će moći da vide i Isuzu MU-7 (D-Series) Choiz.

 (Dalje)

Sledećeg meseca se održava i Salon automobila u Seulu (od 1. do 10. aprila), gde će jednu od premijera imati i Renault-Samsung (korejska filijala Renault-Nissan alijanse).

 (Dalje)

Mitsubishi je i zvanično potvrdio da će se na tržištu u svakom slučaju pojaviti naslednik trenutnog EVO X modela, a samo je pitanje o kakvom će se tačno automobilu raditi.

 (Dalje)

Delta Automoto je u saradnji sa Delta Generali Osiguranjem i Europe Assistance obezbedila novu premijum uslugu pomoći na putu - Honda Assistance. Usluga Honda Assistance je namenjena vlasnicima Honda automobila kupljenim u okviru Delta Automoto mreže ovlašćenih Honda dilera od 21. marta 2011. godine. Ova usluga biće na raspolaganju vlasnicima Honda vozila 24 časa dnevno 365 dana u godini.

 (Dalje)

Sredinom prošle nedelje na Nirburgringu je snimljen prototip pick-up verzije BMW-a M3. Dok je dobar deo auto medija već počeo da predviđa kada će se poslednja BMW-ova kreacija pojaviti u prodaji, društvo iz Minhena odlučilo je da sve pretpostavke saseče u korenu.

 (Dalje)

Ove godine VW Golf GTI puni 35 godina, a tim povodom je nemački tjuner WUNSCHEL SPORT napravio modifikovanu verziju Golfa VI GTI.

 (Dalje)

ABS Show – 150. emisija

24 Mar 2011 - 01:06 Abs Link

Poštovani gledaoci, u okviru epizode ABS Show 150 možete pogledati priču u susret sajmu automobila u Beogradu.

 (Dalje)

Mazda MX-5 GT

24 Mar 2011 - 00:24 Noviteti Link

Mazda će u ovogodišnjem Britcar MSA British Endurance Championship-u učestvovati sa modelom Mazda MX-5 GT.

 (Dalje)

Tri godine nakon što je prototip Fisker Karma predstavljen na Salonu u Detroitu, ovaj hibridni automobil sišao je s proizvodne trake fabrike u Finskoj kao serijski model. Isporuke kupcima počinju sledećeg meseca, a cena automobila je 95.000 dolara. 

 (Dalje)