home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Opel je predstavio dva nova partnera za testiranje vozila sa nultom emisijom HydroGen4, IKEU i ENERTRAG. Obe kompanije preuzele su svoja nova vozila na konferenciji za novinare koja je održana u Berlinu.

 (Dalje)BMW Group je objavio da je u aprilu ove godine plasirao ukupno 116.391 automobil (zajedno BMW, Mini i Rolls-Royce), odnosno za 14.6% više nego u aprilu 2009., kada je prodat 101.591 primerak.

 (Dalje)

Mercedes-Benz je saopštio da je tokom aprila širom sveta isporučio ukupno 93.100 svojih vozila, što predstavlja rast od 15 odsto u odnosu na isti mesec 2009. godine (kada je isporučeno 80.700 jedinica).

 (Dalje)

Audi je u fabrici u Briselu i zvanično startovao sa proizvodnjom svog najmanjeg modela A1, čija je premijera održana na poslednjem Salonu automobila u Ženevi, početkom marta ove godine.

 (Dalje)

O saradnji italijanske firme DR Motor Company i kineske kompanije Chery Automobile je već bilo dosta reči, a posle izlaganja modela DR2 na poslednjem Salonu u Ženevi, sve je spremno za njegovu komercijalizaciju.

 (Dalje)

Kao i prilikom obrade Mercedesa C63 AMG, američki tjuner Vorsteiner se ni kod prerade Mercedesa E63 AMG nije bavio njegovim V8 motorom, već pre svega aerodinamikom i izgledom.

 (Dalje)

2010 Porsche 911 Turbo (i Coupe i Cabrio verzije) je u TechArt izdanju bogatiji za novi aerodinamički paket Aerokit II, alu točkove i dorađeni enterijer, kao i za pojačanje motora (TA 097/T1 ili TA 097/T2 paketi sa 70KS odnosno 120KS više od serijskog modela).

 (Dalje)

Izvršni direktor američkog "Krajslera" Serđo Markione smatra da bi kompanija mogla da poveća finansijske ciljeve za 2010. godinu u drugom polugodištu i da bi trebalo "što je moguće pre" da krene sa prvom javnom prodajom akcija za prikupljanje svežeg novca.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs

Srbin sa prosečnom platom može da kupi 250, Makedonac 284, Bosanac 382, Hrvat 637, a Nemac čak 1.578 litara benzina! l Cene naftnih derivata u Srbiji nastaviće i dalje da rastu

 (Dalje)

Land Rover sa prototipom hibridnog Range Rovera Sport, nazvanog Range_e, najavljuje svoj budući serijski hibridni model koji će se u prodaji pojaviti 2013. godine.

 (Dalje)

Sve zalihe nafte u svetu biće iscrpljene 22. oktobra 2047. godine, i to u 20.58 sati, navedeno je na evropskom energetskom Internet portalu www.energy.eu.

 (Dalje)

Nekoliko špijunskih slika novog 2011 Porschea 911 GT2 RS je do sada već dospelo na internet, dok će zvanična svetska promocija biti održana 25. avgusta, i to na Salonu automobila u Moskvi.

 (Dalje)

Nakon nedavne zvanične promocije novog Una, Fiat planira još nekoliko noviteta za tržište Južne Amerike.

 (Dalje)

Možda iznenađujuće, ali Porscheova Panamera je u aprilu bila najprodavaniji model ove nemačke marke na tržištu SAD-a.

 (Dalje)