home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Iz General Motorsa je stigla potvrda da će se tokom 2011. godine na tržištu pojaviti najsnažniji Camaro pete generacije, i to dugo očekivani model Camaro Z28. 

 (Dalje)Mnogi su se pitali kako će kupci prihvatiti novi Porscheov Gran Turismo model sa četvora vrata Panamera, čija je zvanična svetska premijera inače održana na ovogodišnjem Salonu automobila u Šangaju (mada su prve zvanične slike objavljene još u novembru prošle godine).

 (Dalje)

Dočekali smo i objavljivanje prvih zvaničnih fotografija nedavno najavljene nove, četvrte generacije Nissan Altime (širom sveta je inače do sada prodato oko 3,2 miliona komada ovog automobila), modelske godine 2010.

 (Dalje)

Prvo kratko podsećanje. General Motors je početkom juna sa kompanijom Penske Automotive Group (vlasnik Roger Penske, ima ekskluzivno pravo na distribuciju Smarta u SAD-u) postigao preliminarni sporazum o prodaji brenda Saturn, koji je nama Evropljanima najviše poznat po tome što Amerikancima pod svojim imenom prodaje neke od Opelovih modela.

 (Dalje)

Odmah posle one vesti o kraju proizvodnje Seata Toledo, stiže i informacija da je ista sudbina zadesila i neshvaćeni Peugeot 1007.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs 

U kompaniji “Fijat automobili Srbija” proizvodiće se oko 200.000 automobila B klase godišnje, dogovor je predstavnika države Srbije i “Fijat grupe” - saznaju “Novosti”.

 (Dalje)

Mitsubishi je preskočio ovogodišnji Salon automobila u Frankfurtu, ali će na domaćoj izložbi u Tokiju krajem oktobra imati bar dve premijere.

 (Dalje)

Ekipa Ferarija saopštila je da je postigla dogovor sa Špancem Fernandom Alonsom, koji će od sledeće sezone voziti za "skuderiju" umesto Finca Kimija Raikonena.

 (Dalje)

Audi je juče pokazao prototip A5 kupea, koji je za više od 100 kg lakši od standardnog modela, i to zahvaljući upotrebi aluminijuma i karbon fibera u njegovoj konstrukciji.

 (Dalje)

Tek što je predstavila tjuniranu Toyotu Prius, japanska kuća Tommy Kaira se već bavi novim projektima.

 (Dalje)

Automobili koje će Fijat praviti u novom pogonu u Srbiji mogli bi da se prodaju širom sveta, najavio je direktor italijanskog proizvođača Serđo Markione.

 (Dalje)

Japanska Toyota potvrdila je da će opozvati oko 3,8 miliona vozila, uključujući i popularni hibrid "prijus", zbog opasnosti da podni prekrivač pritisne i zaglavi papučicu gasa, što je, kako se sumnja, bio uzrok nedavne fatalne nesreće u kojoj je u Kaliforniji stradala četvoročlana porodica.

 (Dalje)

VIDEO I : Fiat Punto Evo

 (Dalje)