home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Rieger Audi R8

22 Feb 2010 - 09:49 Tuning Link

Styling paket za Audi R8 koji stiže iz tjuning kompanije Rieger sadrži već uobičajene stvari, poput aerodinamičkih dodataka i seta nekoliko različitih alu točkova.

 (Dalje)Hyundai Motor Company je u prvom mesecu 2010. godine na evropskom tržištu, u odnosu na januar 2009., povećao prodaju svojih automobila za 51.6 odsto, plasiravši 28.028 jedinica.

 (Dalje)

Dodatni popusti na Toyota modele povodom Beogradskog sajma automobila do 30.03.2010. ili do rasprodaje zaliha.

 (Dalje)

Razvoj hibridne tehnologije i poboljšan izgled proizvoda: najvažnije teme za Toyotu na Sajmu automobila u Ženevi 2010.

 (Dalje)

Preuzeto sa : rts.rs

Polaganje vozačkog ispita po novom Zakonu o bezbednosti saobraćaja, sigurno će biti odloženo do kraja godine, saznaje RTS u Ministarstvu za infrastrukturu.

 (Dalje)

Nova verzija Infinitijevog modela QX bi trebalo da ima premijeru za nekoliko meseci na Salonu automobila u Njujorku, ali smo zahvaljujući ovim špijunskim slikama opet u prilici da ga vidimo i pre zakazane premijere (još u septembru prošle godine se naime nekoliko fotografija sa zatvorene prezentacije za odabranu publiku našlo na internetu).

 (Dalje)

Nissanove premijere na predstojećem Salonu u Ženevi (sem "Globalnog kompaktnog automobila", novog crossovera Juke i restilizovanog Qashqaija) biće i obnovljene verzije modela Pathfinder i Navara.

 (Dalje)

O novoj jeftinijoj Ladi, koja u bližoj budućnosti treba da zameni seriju Samara i klasične modele ruske kompanije, bilo je reči još prošle godine, a u međuvremenu su u razvojnom centru AvtoVAZ-a napravljeni i prvi špijunski snimci ovog low cost automobila.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

"Hjundai" je punih šest godina čekao da neupadljiv, ali prodavan kompaktni SUV "tuson" zameni novim modelom. U Frankfurtu je tako prošle godine predstavljen "hjundai ix35" za koji Korejci ipak kažu da nije tipičan "tusonov" naslednik, već da se radi o potpuno novom automobilu.

 (Dalje)

Lumeneo Smera u Ženevi

21 Feb 2010 - 13:07 Noviteti Link

Mali francuski elektroautomobil Lumeneo Smera će se na Salonu automobila u Ženevi javnosti predstaviti u doteranom i konačnom serijskom izdanju.

 (Dalje)

Više o Aston Martinu Rapide možete pročitati OVDE.Članice Evropske unije nisu obezbedile opštu podršku za proizvodnju električnih automobila, za koju su se najviše zalagale Francuska, Španija i Portugalija.

 (Dalje)

ENCO Audi Q7

21 Feb 2010 - 09:02 Tuning Link

Kuća ENCO Exclusive je na tržište izbacila novi tjuning program za Audi Q7, namenjen unapređenju izgleda njegovog eksterijera i enterijera, bez promena na motorima.

 (Dalje)