home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Britanski proizvođač automobila još jednom se suočio s opozivom svojih automobila, a ovoga puta razlog je problematični servo.

 (Dalje)

Opel, koji posluje u okviru američkog "Dženeral motorsa" (GM) planira da otpusti 1.200 radnika u fabrici u Bohumu.

 (Dalje)

Po treći put u poslednjih petnaest godina Cadillac će pokušati da osvoji evropsko tržište automobila.

 (Dalje)

Ubrzo nakon što je BMW objavio prve zvanične slike nove serije 6 Coupe (F12), nemački Prior Design je već najavio svoj tjuning paket za novog Bavarca.

 (Dalje)

Na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu kompanija Fiat Automobili Srbija premijerno predstavlja revolucionarni TwinAir motor koji ostvaruje rekordno nisku emisiju ugljen-dioksida i potrošnju goriva.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs

Ministarstvo finansija pripremilo je izmene Zakona o akcizama na gorivo, prema kojima će one biti izjednačene na uvozne i domaće derivate, saznaje Press.

 (Dalje)

U pogonima fabrike "Fijat Automobili Srbija" (FAS) u Kragujevcu krajem aprila počeće instaliranje opreme za proizvodnju novog modela automobila, prenosi Tanjug.

 (Dalje)

Baziran striktno na rezultatima prodaje u SAD, Mercedes-Benz do sada nije ozbiljno razmatrao proizvodnju hibridnih automobila. Između svog prvog hibridnog modela Mercedes S400 Hybrid Sedan i poslednjeg hibridnog SUV modela ML450 Hybrid, kompanija je prodavala prosečno samo 1,21 hibridno vozilo u 2010 godini, što predstavlja 0,6% od ukupnog broja prodatih hibrida na svetskom tržištu.

 (Dalje)

Dve kratke vesti iz Renaulta. Francuzi su naime saopštili da su već primili 5.000 prednarudžbina za njihov novi elektromodel Twizy, kao i to da proizveden 1.000-ti primerak sportskog Clia Gordini RS.

 (Dalje)

Loder1899 Ford C-Max

22 Mar 2011 - 08:49 Tuning Link

Nemački tjuner Loder1899 je svoju ponudu proširio i paketom za modifikaciju nove generacije Fordovog kompaktnog MPV modela C-Max.

 (Dalje)

Ford Ka Grand Prix

22 Mar 2011 - 08:27 Noviteti Link

Fordov uvoznik za Holandiju je tamošnjim kupcima ponudio novo, Grand Prix izdanje najmanjeg modela ovog proizvođača.

 (Dalje)

Vodeći američki institut za istraživanje tržišta, J.D.Power and Associates, proglasio je Porscheov model 911 najsigurnijim automobilom.

 (Dalje)