home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon zvaničnog saopštenja da proizvodnja dugo najavljivanog modela 918 Spyder počinje 13. septembra 2013. godine, iz Porschea stižu i informacije o još jednom sportskom automobilu.

 (Dalje)Već prvih sati u petak otvorenog 49. Međunarodnog salona automobila u Beogradu prodat je veliki broj, i to najskupljih, automobila

 (Dalje)Porsche Pajun

26 Mar 2011 - 01:33 Top secret Link

U Porscheu navodno razmišljaju i o manjem modelu sa četiri vrata, trenutno poznatim kao Pajun (Pa = Panamera, jun = Junior).

 (Dalje)

S približavanjem ovogodišnje sezone Svetskog prvenstva Formule 1 (koje kreće sledećeg vikenda Velikom nagradom Australije) predstavljen je i novi, zvanični "Medical Car" prvenstva. Reč je o poslednjoj generaciji karavanske verzije Mercedesa C63 AMG.

 (Dalje)

Kia Motors je pre nekoliko dana svečano obeležila izvoz svog 10-milionitog vozila.

 (Dalje)

Na 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu KIA AUTO Beograd nastupa sa kompletnim programom na izložbenom prostoru u Hali 4. Premijerno je prikazan novi pro_cee’d, a prodaja počinje odmah i to po neverovatnoj ceni od 9.990 evra.

 (Dalje)

Na štandu Mazde u Hali 4 premijerno je predstavljen model Mazda2 Individual. U saradnji sa poznatim modnim kreatorom Batom Spasojevićem, kreiran je poseban paket sa nazivom Mazda2 Individual.

 (Dalje)

Na 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, Delta Motors nastupa u Hali 1, Beogradskog sajma na 430m2 i izlaže 12 automobila marke BMW i MINI.

 (Dalje)

Do 3. aprila Beogradski sajam je domaćin svim značajnim svetskim proizvođačima, uvoznicima i distributerima automobila i motocikala, kao i predstavnicima pratećih industrija.

 (Dalje)

Kahn Audi A5

25 Mar 2011 - 14:03 Tuning Link

Project Kahn je za Audijev A5 Coupe predstavio tjuning program za čiju je inspiraciju poslužio model R8.

 (Dalje)Kompanija "Mercedes benz" je u 2010. godini u Srbiji je prodala ukupno oko 1.200 automobila, od kojih je oko 700 putničkih i oko 500 komercijalnih, izjavio je generalni direktor te kompanije za Srbiju i Crnu Goru Andreas Binder.

 (Dalje)