home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ono što je za Toyotu legendarni Land Cruiser, to je za Nissan već više od 50 godina model Patrol, čije će najnovije izdanje imati zvaničnu premijeru 14. februara, i to u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 (Dalje)BMW će naredni Salon automobila u Ženevi (4. – 14. mart) iskoristiti za promociju blago restilizovanog SAV modela X5, koji će takođe dobiti i osveženu paletu pogonskih agregata.

 (Dalje)

AK-Car Design iz Nemačke je još jedna u nizu onih firmi koje su se pozabavile novim Mercedesom SLS AMG.

 (Dalje)

I Volkswagen je dobro startovao na američkom tržištu. Nemačka marka je naime u SAD-u tokom januara 2010. plasirala 18.019 vozila, što je rast od 41.4 odsto u odnosu na isti mesec 2009.

 (Dalje)

Sedamdesetšestogodišnji Taj Kajkendal iz američke države Džordžija pronašao je 200.000 dolara u polovnom automobilu koji je kupio na aukciji u policiji, ali se ispostavilo da se radi o falsifikovanim novčanicama.

 (Dalje)

Nevolje "Tojote", najvećeg proizvođača automobila na svetu, ponovo se komplikuju - zbog 200 žalbi vlasnika vozila u Japanu vlada u Tokiju je naredila automobilskom gigantu da ispita probleme sa konstrukcijom ABS sistema na modelu "prijus", dok američka administracija istražuje da li elektronski problemi izazivaju naglo ubrzanje vozila, a Kongres SAD razmatra da li zaglavljivanje pedala za gas ugrožava bezbednost američkih građana.

 (Dalje)

MVM Motors iz Novog Sada u svojoj novoj ponudi za Cruze poručuje kupcima da ne čekaju Sajam automobila, budući da je ovaj model sada dostupan po ceni već od 12.357 evra sa PDV-om.

 (Dalje)

The World Car Awards objavila je da je Chevrolet Cruze finalista za prestižnu nagradu najboljeg automobila godine u svetu, a Camaro je finalista u izboru za nagradu za najbolji dizajn automobila u svetu. Pobednici će biti objavljeni na Međunarodnom sajmu automobila u Njujorku u četvrtak, 1. aprila.

 (Dalje)

Renault nastavlja da širi porodicu treće generacije modela Megane, pa će već na sledećem Salonu automobila u Ženevi (4. - 14. mart) ponudu dopuniti i CC, odnosno Coupe-Cabrio varijanta sa sklopivim krovom (otvara/zatvara se za 21 sekundu), i to sa velikom staklenom površinom.    

 (Dalje)

Švajcarski Protoscar je najavio da će na narednom Salonu automobila u Ženevi (4. do 14. mart) predstaviti novu verziju svog elektroautomobila Lampo.

 (Dalje)

I Nissan je pripremio novo limitirano izdanje jednog svog modela. Tačnije, isporuke novog Nissana 370Z Black Edition evropskim kupcima počinju od 1. aprila ove godine, i to po ceni od 33.645 funti za model sa manuelnom, odnosno 35.045 funti za varijantu sa automatskom transmisijom.

 (Dalje)

Alijansa Renault Nissan je prošlu godinu zaključila sa 6.085.058 prodatih vozila, što je pad od 6 odsto u poređenju sa 2008.

 (Dalje)

Rumunska Dacia može biti zadovoljna sa prodajom svojih vozila tokom 2009., budući da su automobili sa znakom ove marke (u vlasništvu francuskog Renaulta) prošle godine našli 311.282 kupca.

 (Dalje)