home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

BMW X4 – novi render

24 Jan 2011 - 01:00 Top secret Link

O BMW-u X4 se priča već godinama, a kako stvari sada stoje, njegova proizvodnja će se odvijati u američkom Spartanburgu, gde će se od 2014. godine proizvoditi oko 90.000 komada godišnje.

 (Dalje)Britanski tjuner Merdad je pre nekoliko meseci privukao pažnju svojom zanimljivom konverzijom Porschea Cayenne u model Merdad Cayenne 902 Coupe (zvanično predstavljen u novembru 2010. na MPH The Prestige & Performance Motor Showu u Londonu), ali u njihovoj paleti je i modifikovani Cayenne Turbo sa standardnim brojem vrata. 

 (Dalje)Kao što je bilo i najavljeno, jedinstveni Fordov Mustang Boss 302 Laguna Seca u Grabber Blue boji je 22. januara prodat na jubilarnoj, 40. Barrett-Jackson aukciji u Scottsdaleu, Arizona, i to za 450.000 dolara (330.165 evra).

 (Dalje)

BMW će uskoro kupcima ponuditi još jedno specijalno izdanje BMW-a M3. Ali samo kupcima u Holandiji...

 (Dalje)

Preduzeće "Fiat Automobili Srbija" (FAS) je tokom 2010. prodalo blizu 15.000 "punta klasik" kupcima u zemlji i inostranstvu, a taj broj prati i količina montiranih automobila u pogonima u Kragujevcu u prošloj godini, izjavila je Tanjugu predstavnica za javnost srpsko-italijanske kompanije Iva Đurić.

 (Dalje)

Koju nisu mogli ni da dobiju  

Rimljani neće biti u prilici da gledaju uličnu trku Formule 1 u svom gradu, što je do juče bila zamisao gradskih otaca. Juče je objavljeno da odustaju od planova i da svoj snage preusmeravaju na druge stvari.

 (Dalje)

Luksuz je potreba. Audi A3 dokazuje ovu smelu tvrdnju. Zato i jeste namenjen onima koji su spremni da počnu život na visokoj nozi.

 (Dalje)

Ruski automobilski gigant, fabrika “Avtovaz”, saopštila je da je lane povećala, uz podršku države, prodaju automobila marke “lada” na domaćem tržištu za 48 odsto, na 517.147 vozila.

 (Dalje)

Dok čekamo na oficijelnu promociju Paganija Huayra, evo još jedne njegove zvanične slike koja je pre vremena objavljena na internetu.

 (Dalje)

Uvoznik Renaulta za Srbiju (Renault.rs) do 28. februara (ili dok traju zalihe) ima specijalnu ponudu za više modela ovog francuskog proizvođača.

 (Dalje)

Vilijams na berzi

22 Jan 2011 - 18:54 Vesti Link

U Vilijamsu su objavili da ozbiljno razmišljaju da se bace na berzu kako bi prodajom akcija tima obezbedili dugoročno finansiranje i izvesniju budućnost. 

 (Dalje)

Američki Dženeral motors uloziće 540 miliona dolara u izradu energertski efikasnih motora u fabrici u Toluki u centralnom Meksiku.

 (Dalje)