home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Porsche će paletu modela Panamera 23. aprila proširiti sa baznim modelima Panamera i Panamera 4, koje će pokretati 3,6 litarski V6 motor.

 (Dalje)Masovan opoziv vozila zbog tehničke greške i privremeno obustavljanje proizvodnje i prodaje 8 modela (troškovi besplatnog servisa će Japance koštati najmanje dve milijarde dolara) su naneli (i nanose) veliku štetu ugledu Toyote, do sada poznatoj upravo po pouzdanosti i kvalitetu svojih automobila.

 (Dalje)

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja najavio je u Kragujevcu da će račansku fabriku „Zastava elektro” do kraja marta preuzeti kompanija iz Južne Koreje „Yura” koja proizvodi auto-delove.

 (Dalje)

Opel na Salonu u Ženevi

16 Feb 2010 - 12:28 Vesti Link

Opel će pobuditi pažnju posetilaca Salona automobila u Ženevi 4. marta kada će otkriti Merivu – svežeg, inovativnog, fleksibilnog šampiona u monokab segmentu. Opel će takođe predstaviti težnje ove kompanije da postane lider u proizvodnji ekološki odgovornih automobila sa debijem njihovog futurističkog koncepta, Opel Ampera modela, električnog vozila sa produženim dejstvom i nove Corse, štediše koji troši 13% manje goriva.

 (Dalje)

Nedavo formirano partnerstvo italijanskog Fiata i američkog Chryslera će uskoro kao rezultat američkom tržištu doneti više novih modela, ali i brendova.

 (Dalje)

Najpoznatiji svetski tjuner Porscheovih modela, Uwe Gemballa, nestao je prilikom posete Južnoafričkoj Republici.

 (Dalje)

Nemački Irmscher je najpoznatiji po svojim obradama Opelovih modela, ali ni saradnja sa Peugeotom već neko vreme nije nikakva novost.

 (Dalje)

Britanski Project Kahn je ponovo preradio Range Rover, a njihov najnoviji projekat je 2010 Range Rover Sport Supercharged RS600.

 (Dalje)

Ferrari je saopštio da je proteklu godinu završio sa prodajom od 6.250 svojih automobila, što je u odnosu na 2008. pad od 5 odsto (tada je plasirano 6.587 komada).

 (Dalje)

Više o novom Patrolu možete pročitati OVDEBMW Group je objavio da je u januaru ove godine plasirao ukupno 82.120 automobila (BMW, Mini i Rolls-Royce), odnosno za 16.6% više nego u januaru 2009.

 (Dalje)

Peugeot na Salonu u Ženevi (4. – 14. mart) neće izlagati samo SR1 Concept, već i studiju koja najavljuje buduću limuzinu ove francuske marke – 5 by Peugeot concept.

 (Dalje)

VIDEO I : Friendly Competition reklama

 (Dalje)

Nemački Irmscher, dugogodišnji Opelov tjuner, na predstojećem Salonu u Ženevi će između ostalog izložiti i karavanski model Insignia Sports Tourer, koji se pored doteranog izgleda odlikuje i pojačanim 1.6 Turbo motorom.

 (Dalje)

Finski Valmet Automotive je nedavno počeo sa proizvodnjom elektroautomobila Think City (krajem ove godine će početi da prave i američki Fisker Karma), ali se istovremeno bave i sopstvenim vozilom na elektropogon.

 (Dalje)