home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Odmah posle one vesti o kraju proizvodnje Seata Toledo, stiže i informacija da je ista sudbina zadesila i neshvaćeni Peugeot 1007.

 (Dalje)Preuzeto sa : Novosti.rs 

U kompaniji “Fijat automobili Srbija” proizvodiće se oko 200.000 automobila B klase godišnje, dogovor je predstavnika države Srbije i “Fijat grupe” - saznaju “Novosti”.

 (Dalje)

Mitsubishi je preskočio ovogodišnji Salon automobila u Frankfurtu, ali će na domaćoj izložbi u Tokiju krajem oktobra imati bar dve premijere.

 (Dalje)

Ekipa Ferarija saopštila je da je postigla dogovor sa Špancem Fernandom Alonsom, koji će od sledeće sezone voziti za "skuderiju" umesto Finca Kimija Raikonena.

 (Dalje)

Audi je juče pokazao prototip A5 kupea, koji je za više od 100 kg lakši od standardnog modela, i to zahvaljući upotrebi aluminijuma i karbon fibera u njegovoj konstrukciji.

 (Dalje)

Tek što je predstavila tjuniranu Toyotu Prius, japanska kuća Tommy Kaira se već bavi novim projektima.

 (Dalje)

Automobili koje će Fijat praviti u novom pogonu u Srbiji mogli bi da se prodaju širom sveta, najavio je direktor italijanskog proizvođača Serđo Markione.

 (Dalje)

Japanska Toyota potvrdila je da će opozvati oko 3,8 miliona vozila, uključujući i popularni hibrid "prijus", zbog opasnosti da podni prekrivač pritisne i zaglavi papučicu gasa, što je, kako se sumnja, bio uzrok nedavne fatalne nesreće u kojoj je u Kaliforniji stradala četvoročlana porodica.

 (Dalje)

VIDEO I : Fiat Punto Evo

 (Dalje)

Kasino Tander Veli u Sakramentu podelio je osam automobila u poslednja dva meseca, a četiri je dobila žena po imenu Salina. U njenoj garaži sada su parkirani Leksus kabriolet, Mercedes kabriolet i dva terenca.

 (Dalje)

Sem predserijskog modela CR-Z, Honda će posetiocima ovogodišnjeg Salona automobila u Tokiju pokazati još dve zanimljive studije.

 (Dalje)

Salon automobila u Tokiju (od 24. oktobra do 4. novembra 2009.) će biti i mesto promocije nove studije kompanije Subaru – Hybrid Tourer Concept.

 (Dalje)

Honda je nedavno u kratkom press saopštenju i zvanično potvrdila da će tokom sledeće godine proširiti svoju porodicu hibridnih modela, a prvi će biti CR-Z, čije su zvanične fotografije objavljene danas. 

 (Dalje)