home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

General Motorsova premijera na Salonu u Nju Delhiju je električna varijanta popularnog Sparka (njegove stare generacije), koji bi na indijskom tržištu trebalo da se pojavi do kraja ove godine.

 (Dalje)Indijski Maruti Suzuki u Nju Delhiju izlaže i porodični model Eeco, posebno prilagođen za potrebe indijskog tržišta, a dostupan u varijantama za 5 i 7 putnika.

 (Dalje)

Tata Motors na Salonu u Nju Delhiju predstavlja i blago doterani model Safari modelske godine 2010., koji i dalje pokreću dva dizel motora sa rasponom snage od 115 do 140KS.

 (Dalje)

Jedan švajcarski sud je bogatog ljubitelja brze vožnje automobilom osudio na globu uporedivu sa cenom vile - 300 hiljada švajcarskih franaka (200 hiljada evra).

 (Dalje)

Više o Toyoti Etios možete pročitati OVDESuperchips je britanskim kupcima za 391 funtu (sa uključenim porezom) ponudio pojačanje snage 1,6 litarskog turbo motora u Peugeotu 207 GTi THP 175.

 (Dalje)

Potpuno nova generacija Chevroleta Aveo (po nekim izvorima je trebalo da ponese ime Viva) će najverovatnije zvaničnu svetsku premijeru imati već sledeće nedelje na Salonu automobila u Detroitu.

 (Dalje)

Na red za osveženje su sada došli i BMW serije 3 Coupe i Cabrio (E92/E93), koje bi premijeru u modifikovanom izdanju trebalo da imaju na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Britanski Westfield je najavio planove o električnom sportskom automobilu iRACER, koji će se takmičiti u EV Cup-u.

 (Dalje)

Subaru Impreza R205

7 Jan 2010 - 15:51 Noviteti Link

Impreza R205 (Road Sport) je nova specijalna edicija Impreze WRX STI za japansko tržište, koja će biti dostupna u limitiranoj seriji od 400 komada.

 (Dalje)

Nissan je za novu prodajnu sezonu doterao modele Skyline Sedan i Coupe, namenjene japanskom tržištu.

 (Dalje)

Američki GMC je objavio dve teaser slike svoje nove studije Urban Utility Concept, koji će javnosti biti predstavljen na Salonu u Detroitu sledeće nedelje.

 (Dalje)

Na slikama je Bugatti Veyron design concept iz 1999. godine, delo Waltera de'Silve, tadašnjeg šefa dizajna u španskom Seatu i predstavlja jedan od predloga za mogući izgled Bugattija Veyron.

 (Dalje)

Nissan je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Ženevi izložio i koncept kompaktnog crossover automobila Qazana, čija će se serijska verzija na evropskom tržištu pojaviti na jesen ove godine.

 (Dalje)

Nedavno predstavljeni 2011 Buick Regal (Opel Insignia sa Buick oznakama i karakterističnim grilom američke marke) će se na predstojećem NAIAS Salonu automobila u Detroitu pojaviti i u sportskom GS dresu, američkoj verziji evropske Insignije OPC (Opel Performance Center).

 (Dalje)