home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Voženje brzih automobila podiže nivo testosterona u telu muškarca i tako deluje blagotvorno na njegovo zdravlje, pokazala je nova studija, dok pri upravljanju porodičnim tipovima kola taj hormon opada.

 (Dalje)Prodaja vozila u Evropi je u septembru porasla 6,3 odsto, na oko 1,388 miliona jedinica, zahvaljujući pre svega vladinim merama za podsticanje tražnje na četiri od pet glavnih tržišta automobila na kontinentu, gde su isporuke porasle i do 21 odsto.

 (Dalje)

VIDEO I

 (Dalje)

Seat je osvojio nagradu Zlatni volan 2009. u Švajcarskoj sa modelom Seat Exeo u višoj srednjoj kategoriji. Prestižna nagrada svedoči o kvalitetu, eleganciji i trudu uloženom u proizvodni proces i materijale koji su korišćeni u toj proizvodnji.

 (Dalje)

SEMA Salon tjunera u Las Vegasu je sve bliži (od 3. do 6. novembra), a evo šta je za izlaganje pripremio Chyrsler, odnosno njihova Mopar divizija.

 (Dalje)

Nova Kijina limuzina, do sada poznata po kodnoj oznaci VG (u formi koncept vozila inače predstavljena na aprilskom Salonu automobila u Seulu), poneće ime K7.

 (Dalje)

Kako stvari sada stoje, Škoda bi u svoju ponudu mogla da uvrsti i model na elektropogon.

 (Dalje)

Ako volite surfovanje ili ste jednostavno veliki fan Ferrarija, prava stvar za vas je Scuderia Spider daska za surfovanje sa grafikom pravog Ferrarija 16 M Scuderia Spider.

 (Dalje)

Fiat Group je prošlog meseca na evropskom tržištu (zemlje EU plus EFTA) prodao ukupno 110.619 automobila, što je za 13,7 odsto bolje nego u septembru 2008. (kada je plasirano 97.308 jedinica).

 (Dalje)

Kineska privatna kompanija "Čeri automobili" planira da uloži 500 miliona dolara u izgradnju fabrike u Turskoj, preneli su kineski državni mediji.

 (Dalje)

Peugeot 408 za Kinu

16 Okt 2009 - 00:52 Top secret Link

Aktuelni Peugeot 307 sedan, namenjen pre svega kineskom tržištu, uskoro dobija adekvatnu zamenu.

 (Dalje)

Sem Astre GTC, uvoznik Opela za Srbiju u svojoj ponudi ima i dva modela Opela Combo po zanimljivim cenama.

 (Dalje)

Čak i pre samog lansiranja, Caddy Maxi 4MOTION već stvara komešanja: novi model iz Volkswagen Privrednih vozila je upravo završio Transeurasia od mesta Cabo da Roca (Portugal) do destinacije Magadan (Rusija), u neprekidnoj vožnji od samo osam dana, 13 sati i 30 minuta.

 (Dalje)

Originalni Nissanov Z sportski model se pojavio u oktobru 1969. godine (u Americi kao Datsun 240Z), pa su u čast njegove 40-godišnjice Japanci pripremili posebnu 40th Anniversary Edition verziju aktuelnog Nissana 370 Z.

 (Dalje)