home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Brazilska kompanija TAC (Tecnologia Automotiva Catarinense) je svoj manji off-road model Stark kao prototip promovisala još pre nekoliko godina, dok je njegova proizvodnja počela tek ovog meseca.

 (Dalje)Britanska firma I.M. Group, uvoznik i distributer Subarua, Isuzua i Daihatsua, objavio je da je postigao sporazum sa kineskom kompanijom Great Wall o distribuciji automobila ovog kineskog proizvođača na tržištu Starog kontinenta.

 (Dalje)

Kako je već ranije najavljeno, Alfa će premijeru svog novog modela Giulietta održati početkom 2010., i to na Salonu u Ženevi (od 4. do 14. marta 2010.), a do tada evo još nekoliko novih slika ovog automobila.

 (Dalje)

Izvor : Danas.rs

Devet glavnih naplatnih rampi sa najintenzivnijim saobraćajem u zemlji, u ponedeljak u 13 sati pustiće u rad uređaje za elektronsko plaćanje odnosno plaćanje bez zaustavljanja.

 (Dalje)

Izgleda da još nije kraj preokretima u priči o sudbini švedskog Saaba, koji se nalazi u vlasništvu američkog General Motorsa.

 (Dalje)

Izvor : rts.rs

Predsednik Srbije Boris Tadić doputovao je danas u iznenadnu posetu fabrici „Fijat” u Torinu, gde je razgovarao sa predsednikom Grupe „Fijat” Serđom Markioneom.

 (Dalje)

Upravo kada je američki General Motors saopštio da će zatvoriti švedski Saab, nezavisna organizacija EuroNCAP (European New Car Assessment Programme) je obavila crash test bezbednosti novog Saaba 9-5 koji je, očekivano, osvojio maksimalnih pet zvezdica.  Novi BMW M5 za 2011.

20 Dec 2009 - 13:23 Top secret Link

BMW je krajem novembra konačno predstavio novu, šestu generaciju serije 5 (fabričke oznake F10), modela koji je od 1972. godine, kada se pojavio, do sada proizveden u više od 5.555.000 primeraka.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Pre manje od mesec i po imali smo priliku da u Frankfurtu testiramo novu "opel astru" koja je u ponedeljak i zvanično predstavljena na srpskom tržištu. Prvi utisci posle kraće vožnje bili su pozitivni jer četvrta generacija u svakom pogledu predstavlja veliki korak napred u odnosu na prethodni model sa oznakom H.

 (Dalje)

Žiri Asocijacije automobilističkih novinara Srbije (AANS) i ove godine bira Automobil godine u Srbiji.  

 (Dalje)

Češka Škoda je u novembru prodala 26 odsto više vozila nego u istom mesecu lane.

 (Dalje)

Pre tri godine je na tadašnjem Salonu automobila u Bolonji italijanski DR Motor Company promovisao svoj SUV model DR5 (tokom ove godine prodato oko 5.000 komada), koji predstavlja rezultat saradnje sa kineskom kompanijom Chery Automobile.

 (Dalje)


Preuzeto sa : Pressonline.rs

Država dopušta domaćim naftašima da na evrodizelu zarađuju 15 dinara po litru, zbog čega je ovaj derivat u Srbiji najskuplji u regionu

 (Dalje)