home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nemački Irmscher, dugogodišnji Opelov tjuner, na predstojećem Salonu u Ženevi će između ostalog izložiti i karavanski model Insignia Sports Tourer, koji se pored doteranog izgleda odlikuje i pojačanim 1.6 Turbo motorom.

 (Dalje)Finski Valmet Automotive je nedavno počeo sa proizvodnjom elektroautomobila Think City (krajem ove godine će početi da prave i američki Fisker Karma), ali se istovremeno bave i sopstvenim vozilom na elektropogon.

 (Dalje)

Avus BMW M3

15 Feb 2010 - 18:23 Tuning Link

Nemački Avus Performance je otkrio prve detalje o svom novom projektu modifikovanog BMW-a M3 Coupe (E92).

 (Dalje)

Ove godine Audi ponovo ima razloga za proslavu mnogih značajnih događaja, sa jednom posebno važnom godišnjicom: 30 godina quattro.

 (Dalje)

Ford of  Europe je saopštio podatke o prodaji svojih vozila za januar 2010.

 (Dalje)

Italijanski Fijat je, zbog pada prodaje, rešio da uloži znatna sredstva u dodatnu obuku i prekvalifikaciju svojih dilera i servisera, piše danas londonski Fajnenšel tajms.

 (Dalje)

Audi sada nudi dva nova limited edition paketa za model RS 6 (nazvani RS 6 plus Sport i RS 6 plus Audi Exclusive) koji će biti dostupni u ograničenoj seriji od 500 primeraka.  

 (Dalje)

Toyota Motor Corporation je danas japanskim kupcima predstavila novu generaciju modela Passo, koji će Daihatsu prodavati pod imenom Daihatsu Boon.

 (Dalje)

Toyota je objavila prvu fotografiju redizajnirane varijante SUV modela RAV4 koji će premijeru imati početkom marta na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Izvor : Politika.rs

Na svečanosti u Moskvi priznanja dobili Dženeral motors, Ford, Volvo, Fijat, Hjundaji i Micubiši

 (Dalje)

Broj saobraćajnih udesa od početka primene novog Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije je gotovo - prepolovljen.

 (Dalje)

Švajcarski Rinspeed nas je odavno navikao na svoje kreacije koje redovno prikazuje na Salonu automobila u Ženevi, pa ni ova godina neće proći bez njihovog zanimljivog koncept vozila.

 (Dalje)

Lotus i supermodel Naomi Campbell su udružili snage i nastao je posebni Lotus Evora Naomi for Haiti, odnosno specijalna serija ovog britanskog sportiste koji će biti napravljen u samo 8 primeraka.

 (Dalje)

Tokom januara prodaja automobila u Rusiji je smanjena za 37 odsto u odnosu na januar 2009.

 (Dalje)