home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Rumunski Dacia Duster je, nakon objavljivanja prvih zvaničnih slika i detalja, poslednjih nekoliko meseci izazivao (i izaziva) veliku pažnju, pre svega očekivanom pristupačnom cenom.

 (Dalje)Preuzeto sa : rts.rs

Imenom i izgledom T-98 podseća na tenk, ili neko slično vojno vozilo. Uprkos dužini većoj od pet i širini od više od dva metra i zaštiti od svih vrsta vatrenog oružja, ovaj „monstum" na točkovima, svojim putnicima pruža maksimalan komfor i luksuz.

 (Dalje)

Seriji špijunskih snimaka maskiranih prototipova se pridružila i jedna teaser slika nove generacije Chryslerovog modela 300C (modelske godine 2011), čija se pojavljivanje na tržištu očekuje do kraja ove godine.

 (Dalje)

Parada Alfi za Ginisa

13 Feb 2010 - 15:39 Vesti Link

Alfa Romeo ove godine slavi stogodišnjicu, a cela 2010. biće u znaku raznih proslava i svečanosti.

 (Dalje)

Volkswagen Grupa je počela 2010. godinu sa znatnim porastom prodaje isporučivši 538.500 vozila kupcima u januaru (januar 2009: 381.100; +41.3%).

 (Dalje)

Dok čekamo da Nissan objavi prve fabričke fotografije i detalje o novom izdanju modela Patrol, na sajtu Nissan-arabia.com se pre vremena već pojavilo nekoliko zvaničnih slika.

 (Dalje)

 (Dalje)

I.D.E.A Institute će takođe prikazati novu studiju na ženevskom Salonu automobila, koji se za predstavnike medija otvara 2. marta.

 (Dalje)

Italijanski proizvođač supersportskih automobila Lamborghini je juče proslavio silazak sa trake jubilarnog 4.000-tog primerka modela Murcielago.

 (Dalje)

Iz Kije su poslali fotografije hibridnog koncepta Ray, koji je predstavljen javnosti na salonu automobila u Chicagu. Ray se tako pridružio ostalim Kijinim konceptima (Kia Borrego Fuel Cell Electric Vehicle – FCEV, hibridni Forte LPI, hibridni cee'd, hibridni twin-turbo dizel Sorento) s oznakom EcoDynamics, koji imaju ekološki prihvatljiviju tehnologiju. 

 (Dalje)

Twizy Z.E. je najmanji od nekoliko Renaultovih studija elektroautomobila sa prošlogodišnjeg Salona u Frankfurtu, a njegova serijska varijanta će se prodaji naći krajem 2011. godine.

 (Dalje)

2010 BMW M3 (Sedan, Coupe i Cabrio) je opremljen i Auto Start Stop funkcijom (zaslužnom za smanjenje potrošnje i emisije CO2 do 8 odsto ili 24 grama CO2 po km), u kombinaciji sa manuelnim šestostepenim ili DCT menjačem sa duplim kvačilom.

 (Dalje)

Kineski izvoz automobila u 2009. smanjen je 46 odsto u odnosu na prethodnu godinu, na oko 369.600 jedinica, kao posledica globalne recesije, saopštilo je Udruženje kineskih proizvođača automobila (CAAM) u Pekingu.

 (Dalje)

Toyota Srbija objavljuje početak servisne kampanje na svih 3.280 vozila koja su identifikovana kao vozila koja potencijalno mogu imati problem sa papučicom gasa. 

 (Dalje)

Nova generacija Porscheovog SUV modela Cayenne će svetsku premijeru imati u martu ove godine (na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi), mada će nemačka fabrika prve zvanične fotografije objaviti tokom naredne nedelje.

 (Dalje)