home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Japanska "Tojota" je saopštila da planira da narednih sedmica nekoliko puta privremeno prekine proizvodnju u dve svoje fabrike u SAD.

 (Dalje)Po poslednjim vestima, prve slike nove generacije Porscheovog SUV modela Cayenne će biti objavljene 26. februara (zvaničnu svetsku premijeru imaće u martu na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi), ali se jedna fotografija (namerno ili ne) pojavila na Porsche sajtu (tačnije, na Porsche Car Configuratoru).

 (Dalje)

Uvoznici i distributeri automobila, i pored drastičnog pada prodaje, kažu da ne treba očekivati pojeftinjenje i da cenovnici mogu da se menjaju samo naviše.

 (Dalje)

„Euro Sumar”, ovlašćeni distributer Suzukija za tržište Srbije, demantovao je da Suzuki povlači sva terenska vozila sa pogonom na četiri točka, navodeći da je u pitanju ukupno 36 vozila sa pogonom na četiri točka za sve terene.

 (Dalje)

Renault Clio Night & Day

17 Feb 2010 - 09:35 Noviteti Link

Clio Night & Day je nova specijalna serija Renaultovog modela B segmenta koji ove godine slavi svoju 20-godišnjicu.

 (Dalje)

Nedavno predstavljeni Renault Twingo Gordini RS (sa kojim Renault ponovo na scenu vraća ime Gordini) je dobio i svoju cenu. U Francuskoj je za njega naime potrebno izdvojiti 17.750 evra.

 (Dalje)

Nissan je i zvanično potvrdio da će predstojeći 80. ženevski salon automobila iskoristiti za promociju svog novog "globalnog kompaktnog automobila", čija prodaja se u Evropi očekuje na jesen.

 (Dalje)

Bentley je prošle godine na Salonu u Ženevi održao svetsku premijeru Continentala Supersports, odnosno njihovog najbržeg i najjačeg serijskog modela ikada, a ove godine će mu se (takođe u Ženevi) pridružiti i otvorena verzija – Continental Supersports Convertible.

 (Dalje)

Pininfarina je prvi objavio teaser crtež novog koncepta na bazi Alfe (koji će svetlost dana ugledati na ovogodišnjem ženevskom salonu automobila), ali je drugi italijanski dizajn studio – Stile Bertone, ipak prvi pustio u javnost prave zvanične fotografije svoje studije Pandion, koji se takođe bazira na Alfi i koji će takođe premijeru imati u Ženevi.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Danas.rs

Kragujevac - Delegacija Međunarodnog monetarnog fonda predvođena Albertom Jegerom, koja od 9. februara vodi razgovore sa srpskom vladom o reviziji stend baj aranžmana, juče je u društvu ministra ekonomije Mlađana Dinkića posetila kompaniju Fijat automobili Srbija.

 (Dalje)

Porsche je prošle nedelje i zvanično najavio da će na 80. ženevskom salonu automobila održati premijeru svog novog modela 911 Turbo S sa 530KS, a sada stiže i informacija da će ova 911-ica biti izložena i na štandu tjuning kuće TechArt.

 (Dalje)

ASMA Mercedes SLS AMG

16 Feb 2010 - 17:21 Tuning Link

Tjuning kuća ASMA Design je ostala u sećanju po modifikacijama različitih Mercedesovih modela (kao što su ASMA Shark II na bazi CLS-a, ASMA Gladiator ML, ASMA PhantASMA CL65 Widebody ili ASMA Perfectus SLR), dok je jedna od njihovih poslednjih kreacija bio dorađeni Bentley Continental GT (nazvan ASMA Venustus).

 (Dalje)

Još jedna premijera spremna za prolećni tržišni start je i restilizovana verzija Lotusovog modela Elise.

 (Dalje)