home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Širokoj paleti specijalnih nadgradnji na Transitu, napravljenim u Srbiji, Grand Motors (www.ford.rs), generalni uvoznik Fordovih vozila, od nedavno je priključio i sanitetsku verziju - za prevoz bolesnika ili povređenih u nezgodama.

 (Dalje)MTM Volkswagen Golf GTI

9 Okt 2009 - 00:36 Tuning Link

Još jedan dan, još jedan tjunirani Golf VI GTI. Ovoga puta dolazi iz poznate nemačke kuće MTM (Motoren Technik Mayer), specijalizovanoj za obradu modela iz VW grupacije, pa se dolazak njihovog Golfa VI GTI očekivao već neko vreme.

 (Dalje)

Vesti u vezi proširenja porodice novog Porschea Panamera u stvari i nisu neka novost, ali se ponavljaju u pravilnim vremenskim intervalima. 

 (Dalje)

Dok se čeka na fabrički Camaro Cabrio, rupu u ponudu GM-a koriste mnogobrojne kompanije koje nestrpljivim kupcima već nude otvorenu verziju 2010 Camara.

 (Dalje)

Audi AG je u prvih devet meseci ove godine u Kini prodao 108.859 svojih automobila, što je rast od 20 odsto u odnosu na isti period 2008.

 (Dalje)

Avus Audi TT RS

8 Okt 2009 - 20:10 Tuning Link

Nemački Avus Performance je u poslednje vreme privukao pažnju tjuniranim modelima, koji su pored standardnih modifikacija (aero body kit, pojačani motori...), dobili i mat crno odelo.

 (Dalje)

Nijedan proizvođač premium vozila ne proizvodi i ne prodaje više vozila sa pogonom na sva četiri točka kao Audi. Ovo je potvrđeno od strane Nemačke asocijacije automobilske industrije (VDA).

 (Dalje)

Kia Coupe za dve godine

8 Okt 2009 - 18:15 Vesti Link

Prema poslednjim vestima, Kia namerava da najkasnije u naredne dve godine na tržište izbaci kupe sa prednjim pogonom, kao deo ambicioznog petogodišnjeg plana koji predviđa prisutnost ove korejske marke u svim najvažnijim kategorijama.

 (Dalje)

Fabrika Fijat automobili Srbija u Kragujevcu saopštila je danas da je do sada proizvela i prodala 10.000 automobila "punto".

 (Dalje)

Kradljivci automobila sve više kradu jeftinija vozila, ili ne tako nova, saopštila je austrijska policija.

 (Dalje)

Zbog ekonomskih problema, novi kineski vlasnik britanske marke MG je naime bio prinuđen da zaustavi proizvodnju do, kako stvari sada stoje, sve do marta 2010. godine.

 (Dalje)

Pošto je nadavno potvrđeno da će se pojaviti otvorena Spider verzija novog Ferrarija 458 Italia, još jedan novi jedan sportski model će ostati bez krova.

 (Dalje)

Infiniti M35 Hybrid

8 Okt 2009 - 08:51 Noviteti Link

Infiniti je još pre dva meseca, i to na ovogodišnjem izdanju manifestacije Pebble Beach Concours d'Elegance u Kaliforniji, održao virtuelnu promociju svog 2011 Infiniti M modela (objavljene su naime samo prve zvanične fotografije i detalji ali sam auto nije bio izložen), a sada su dostupni i prvi podaci o njegovoj hibridnoj verziji.

 (Dalje)

Model  Vivaro Van osvojio je titulu “Šampion ekonomične vožnje za 2009.”, u kategoriji LCV (laka komercijalna vozila) britanskog magazina Fleetworld. Vivaro Vauxhall koji je učestvovao u maratonu tehnički je identičan Opel Vivaru u Evropi.

 (Dalje)

Najveći ruski proizvođač automobila "Avtovaz" je prvi put priznao da isporučuje vozila "izuzetno niskog" kvaliteta i da je neefikasan u gotovo svim segmentima, objavio je Rojters, pozivajući se na prezentaciju poslovnog plana fabrike, do čije je kopije došao.

 (Dalje)