home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mercedesovo iznenađenje za posetioce ovogodišnjeg Salona automobila u Ženevi je nova studija nazvana F800 Style Concept.

 (Dalje)Od februara 2010. ponovo počela proizvodnja najpovoljnijeg modela Punto Classic.
Punto Classic sa paketom opreme „Actual“ uz subvenciju „staro za novo“ po ceni od 5.999 EUR. 

 (Dalje)

Prvi Volkswagen Sharan se u prodaji pojavio još 1995. godine, ali je od tada naravno više puta vizuelno obnavljan, a doživeo je i brojne specijalne edicije i više promena u paleti motora.

 (Dalje)

Kompanija Chrysler Balkans, u susret predstojećem BG Car Show 2010, pokreće veliku prodajnu kampanju koja će trajati do kraja marta 2010.

 (Dalje)

Kao što su i najavili u VITRO GROUP manifestacija Open day dobija tradicionalni karakter. Ovoga puta zbog izuzetno velikog interesovanja i lošeg vremena, koje je prošle subote mnogima pokvarilo dolazak, VITRO GROUP izlazi u susret svima koji su se interesovali cele nedelje i u subotu 20. februara od 9 do 16 časova ponavlja Open day.

 (Dalje)

Džeremi Klarkson, Ričard Hamond, Džejms Mej i tajanstveni vozač-The Stig vode nas kroz automobilski svet na jedan sasvim drugačiji, duhovitiji, atraktivniji način bez dosadnih statističkih podataka i sa puno vožnje i akcije.

 (Dalje)

Zvanično predstavljanje novog koncept automobila, koji je plod saradnje GQ Magazina i francuskog Citroena, biće održano 4. marta, a do tada tu su teaser video i mikrosajt gqbycitroenSportska verzija novog Citroena DS3 će svoju zvaničnu premijeru imati na Salonu automobila u Ženevi (4. - 14. mart), mada je francuska fabrika ovaj model odabranom krugu ljudi nedavno već pokazala na zatvorenoj prezentaciji.

 (Dalje)

VIDEO : Audi S3 sa 800KS

19 Feb 2010 - 13:01 Tuning, Video Link


Od 22. marta, "postrojavanjem" najatraktivnijih modela iz programa lakih komercijalnih vozila ispred prodajno-servisnog centra Grand M, u Novom Sadu počinje promotivno-prodajna kampanja Grand Motorsa – Fordov karavan.

 (Dalje)

Sem sportske GTI verzije, Volkswagen će početkom marta na Salonu u Ženevi premijerno izložiti i novi Volkswagen CrossPolo, (pro)terensku varijantu svog modela B segmenta.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" saopštila je da razmatra povlačenje i modela "korola", najprodavanijeg automobila na svetu. U saopštenju se navodi da još nije doneta konačna odluka i da je u toku razmatranje žalbi na sistem servo upravljanja ovog automobila, prenosi BBC.

 (Dalje)

Smart Fortwo i Toyota iQ će za nekoliko godina dobiti i konkurenta iz Renaulta.

 (Dalje)

Hyundai je novu, šestu generaciju Sonate u J. Koreji predstavio još u septembru prošle godine, a u drugom kvartalu ove godine ovaj Korejac stiže i na tržište Australije.

 (Dalje)

Kao što je poznato, Aston Martinov novi sportista One-77 će biti napravljen u ograničenoj seriji od samo 77 primeraka, ali to ne znači da će završiti u rukama 77 kupaca.

 (Dalje)