home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ovaj crveni Audi R8 V10 Spyder je nova kreacija nemačke firme Sport Wheels koja se pored izgleda pobrinula i za pojačanje V10 motora.

 (Dalje)2011 Citroen Nemo

25 Jan 2011 - 14:08 Noviteti Link

Citroen UK je saopštio da je kupcima u Velikoj Britaniji sada dostupan i Citroen Nemo sa Fiatovim Euro5 1.3L dizelašem koji zamenjuje dosadašnji 1.4 HDi motor.

 (Dalje)

Kupci najpopularnijeg modela imaće dodatne povoljnosti – produženu garanciju na tri godine i nižu kamatnu stopu od 4.25 odsto pri kupovini na kredit 

 (Dalje)

Chevrolet je u partnerskim odnosima sa Mofilm-om, globalnom zajednicom filmskih režisera, u pokretanju globalnog video takmičenja o nagrađivanom Chevrolet Volt elektromobilu.

 (Dalje)

Porsche 911 Black Edition je novo specijalno izdanje 911-ice, a biće napravljen u ograničenoj seriji od 1.911 primeraka.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs

U Srbiji je do sada naručeno samo 10 specijalnih registarskih tablica sa oznakama koje biraju sami vozači, po ceni od 80.000 dinara, kažu za Press u MUP-u Srbije. Skoro svi su tražili da na tablicama pišu njihovi nadimci.

 (Dalje)

Kompanija Škoda auto, jedna od filijala nemačkog Folksvagena, otvoriće u ovoj godini stotine novih radnih mesta u svim delovima proizvodnje.

 (Dalje)

Navodna špijunaža "Renoa" bila je usmerena pre svega na poslovnu strategiju razvoja električnih vozila, a ne na tehnološke tajne kompanije, izjavio je izvršni direktor "Renoa" Karlos Gon (Carlos Ghosn) francuskom nedeljniku "Žurnal di dimanš" povodom skandala sa indsutrijskom špijunažom u kome su pominjane kineske autokompanije.

 (Dalje)

Den Akerson, izvršni direktor General Motorsa potvrdio je hibridnu verziju Cadillaca SRX i objavio da će ova kompanija proizvesti dva puta više Volta 2011. godine nego što je prvobitno planirano.

 (Dalje)

Ovogodišnji Akropoljski reli koji će se voziti u Grčkoj, dobio je i svoju deonicu koja će se voziti po mraku.

 (Dalje)Opel je na poslednjem Salonu automobila u Parizu posetiocima pokazao više novih automobila, uključujući i koncept GTC Paris (dužine 446 cm) koji je u stvari najavio buduću Astru GTC, odnosno trovratnu verziju nove Astre.

 (Dalje)