home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO : Porsche 911 Turbo

5 Feb 2010 - 00:38 Video Link
Druga generacija popularnog Chevroletovog gradskog modela Spark se najzad pojavila u domaćim prodajnim salonima. Spark se od ove nedelje može videti i kupiti u prodajnom salonu MVM Motorsa u Novom Sadu po početnoj ceni od 7.240 evra, odnosno za 8.200 evra u verziji sa klima uređajem, a vrhunski opremljeni Spark je moguće kupiti za 9.740 evra.

 (Dalje)

Prodavci Škode i u novoj godini nastavljaju sa akcijama.

 (Dalje)

Ford je u Švajcarskoj lansirao specijalno (i naravno limitirano) izdanje sportskog Focusa RS, nazvanog WRC Edition.

 (Dalje)

Pošto je saga o prodaji Saaba i konačno završena (novi vlasnik je holandski Spyker), švedska marka pažnju sada privlači i drugim vestima.

 (Dalje)

Sportska verzija novog Citroena DS3 će svoju zvaničnu premijeru imati početkom marta i to na Salonu automobila u Ženevi, mada je francuska fabrika ovaj model odabranom krugu ljudi nedavno već pokazala na zatvorenoj prezentaciji.

 (Dalje)

Poštovani vlasnici Honde Jazz,

Pojavila se informacija u medijima da Honda sprovodi kampanju za povlačenje modela Jazz zbog neispravnosti prekidača za električnu kontrolu prozora.

 (Dalje)

Japanska "Tojota", najveći proizvođač vozila na svetu, suočena je sa još jednim iz serije opoziva, pošto je dobila više od stotinu pritužbi u SAD i Japanu na probleme sa kočnicama u njenom najpopularnijem hibridnom modelu "prijus".

 (Dalje)

Toyota Norge (TNO) juče je potpisala ugovor o partnerstvu sa gradom Oslom i poslovnom organizacijom Energy Norway za izvođenje projekta demonstracije sa dva hibridna vozila na utičnicu u Norveškoj u periodu od tri godine počev od juna 2010.

 (Dalje)

Volkswagen je danas svečano proslavio silazak sa trake 11.111.111-tog primerka VW Pola, modela čija se prva generacija pojavila na tržištu još 1975. godine.

 (Dalje)

Tjuning kuća MR Car Design se posle Golfa GTI i Scirocca pozabavila još jednim modelom iz aktuelne VW ponude.

 (Dalje)

4,8 litarski V8 motor u Cargraphic Porsche Panameri Turbo raspolaže sa 50KS i 75 Nm obrtnog momenta više u odnosu na serijski primerak (sada 404kW/550KS i 775 Nm), a to je postignuto reprogramiranjem elektronske kontrolne jedinice motora.

 (Dalje)

Italijani su prošlog meseca kupili 206.341 automobil što je povećanje od 30.2% u poređenju sa istim mesecom prošle godine.

 (Dalje)

Poslovodstvo „Trajala” je juče objavilo da su pri kraju pregovori sa italijanskim „Fijatom” o isporuci milion auto-guma godišnje.

 (Dalje)

Nakon šire liste kandidata za sedmi izbor Svetskog automobila godine ("2010 World Car of the Year" – WCOTY), sada je objavljena i lista finalista ovog izbora, čiji će pobenik biti saopšten 1. aprila na Salonu automobila u Njujorku. 

 (Dalje)