home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kao što je nedavno i najavljeno sa nekoliko tesear crteža, Kia Motors America (KMA) je na ovogodišnjem Salonu automobila u Čikagu (2010 Chicago Auto Show) i zvanično predstavila novo koncept vozilo Ray sa hibridnim pogonom.

 (Dalje)Među premijerama ovogodišnjeg Salona automobila u Čikagu se nalaze i Chevroletovi modeli Suburban 75th Anniversary Diamond i 2011 Silverado Heavy Duty.

 (Dalje)

2011 Toyota Avalon

11 Feb 2010 - 09:15 Noviteti, Video Link

Toyota na Salonu u Čikagu pažnju privlači redizajniranim modelom Avalon, modelske godine 2011., koji se opisuje kao elegantna, bezbedna i komforna limuzina.

 (Dalje)

Honda Motor Co. je na ovogodišnjem Salonu automobila u Čikagu prikazala Odyssey Concept, koji jasno najavljuje izgled buduće generacije ovog uspešnog Hondinog MPV vozila.

 (Dalje)

Hyundai je osveženi model Grandeur u Južnoj Koreji zvanično predstavio u decembru prošle godine, a sada su u prilici da ga vide i posetioci Salona automobila u Čikagu.

 (Dalje)

Od lansiranja prvog modela Santa Fe 2000. godine Hyundai je prodao preko dva miliona ovih vozila širom sveta.

 (Dalje)

"Pežo RCZ" proglašen je za najlepši automobil u 2009. godini na 25. Internacionalnom automobilskom festivalu.

 (Dalje)

Dok sve zemlje regiona, ali i veći broj razvijenih država Evrope, beleži pad prodaje automobila u januaru ove godine u odnosu na, tada ocenjen katastrofalan, isti mesec 2009. u Srbiji je zabeležen rast prodaje novih automobila. I to ne računajući domaće čedo na četiri točka iz Kragujevca.

 (Dalje)

Kao i prethodnih godina, posetioci specijalizovanog automobilskog web portala www.netauto.rs su, prema sopstvenim kriterijumima, mogli da glasaju za automobile koji su se pojavili u prošloj godini.

 (Dalje)

Vlasnici automobila marke "Tojota" u Srbiji koji su kupili modele proizvedene od 2005. godine do 2009. godine moći će da zakažu servis i popravku papučica na gas u ovlašćenim servisima, izjavila je Tanjugu savetnik za odnose sa javnošću "Tojota Srbija" Aleksandra Graovac.

 (Dalje)

Nova generacija Volkswagenovog Touarega će široj javnosti biti predstavljena na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, ali su njegove fabričke fotografije ipak dostupne već sada.

 (Dalje)


Nissan je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Ženevi izložio i koncept kompaktnog crossover automobila Qazana, čija će se serijska verzija na evropskom tržištu pojaviti na jesen ove godine.

 (Dalje)

Trenutno se u Citroenovoj ponudi nalazi samo jedan DS model (i to DS3, premijerno predstavljen na prošlogodišnjem Salonu u Frankfurtu), ali će se DS porodica proširiti sa još nekoliko zanimljivih automobila.

 (Dalje)

Švedski Saab je dobio odobrenje Evropske unije za dobijanje državnih garancija za preuzimanje 400 miliona evra kredita od Evropske investicione banke (EIB).

 (Dalje)