home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Vozači Honde najlojalniji

19 Mar 2011 - 16:49 Vesti Link

Nedavno objavljeno istraživanje lojalnosti kupaca novih automobila, koje je sproveo J.D.Power and Associates, pokazuje da je današnjim kupcima važniji aspekt zabave u vožnji nego visina rezidualne vrednosti automobila nakon određenog vremena eksploatacije.

 (Dalje)Sem Renaulta sa modernom verzijom "petice", i Vauxhall (britanska filijala General Motorsa) priprema premium supermini model, koji će konkurisati Miniju i Citroenu DS3.

 (Dalje)

G-Power BMW X6 M Typhoon S

19 Mar 2011 - 12:59 Tuning Link

Iz G-Powera stiže i Typhoon S, odnosno modifikovana verzija već ionako snažnog BMW-a X6 M.

 (Dalje)

Predsednik Srbije Boris Tadić danas će u Torinu razgovarati s predsednikom Upravnog odbora „Fijata” Serđom Markioneom, rečeno je Tanjugu u Pres službi predsednika Republike.

 (Dalje)

U francuskom Renaultu navodno navodno razmišljaju o projektu premium supermini automobila, koji bi bio inspirisan Renaultom 5 iz 1972. godine (a koji se od 1976. prodavao i u SAD-u, pod imenom Le Car).

 (Dalje)

Po pisanju britanskog Autocara, Renault planira da svoju Renaulsport diviziju pretvori u poseban brend, čija će ponuda obuhvati i dva-tri jedinstvena modela.

 (Dalje)

Ekleston voli zagađivače

19 Mar 2011 - 09:02 Vesti Link

Ne greju ga pravila spremna za 2013.  

TV stanice koje prenose trke F1, će se udaljiti od ovog sporta ako se dozvole najavljene promene koje će naterati timove da koriste turbo motore zapremine 1.6 litara koji bi trebalo da se uvedu od 2013. godine.

 (Dalje)

Lovci na automobilske novitete su supeli da uhvate i test primerak Mustanga Shelby GT500, modelske godine 2013, koji se najavljuje kao glavni rival novom Chevrolet camaru ZL1.

 (Dalje)

Dacia je ove nedelje obeležila proizvodnju jubilarnog, i to 4-milionitog vozila u Mioveni fabrici u Rumuniji.

 (Dalje)

Povećan promet u odnosu na januar. Uvoznici očekuju veću prodaju na Sajmu automobila

 (Dalje)

Fiat Punto 150°

18 Mar 2011 - 22:27 Noviteti Link

Povodom obeležavanja 150 godina ujedinjenja Italije, Fiat će od sledećeg meseca na italijanskom tržištu početi sa prodajom specijalnog izdanja Punta Evo.

 (Dalje)

Brojke koje će obeležiti 49. međunarodni salon automobila i 6. međunarodni sajam motocikala i bicikala MOTOPASSION, dovoljno su ilustrativne – posetioci će moći da uživaju u 85 sajamskih premijera, 58 noviteta, 37 brendova i 20 top premijera.

 (Dalje)

Prema najnovijem saopštenju Nissan Motor Co. o Nissanovim evropskim operacijama nakon zemljotresa u Japanu, gotovo svi Nissanovi radnici koji su poslovno putovali u Japan vratili su se u matične zemlje.

 (Dalje)

Nemački magazin Auto Bild objavljuje nove informacije o Audijevom A9 modelu.

 (Dalje)