home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Combi, odnosno karavanska verzija Škodinog Superba čija je svetska premijera održana na prošlogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, stigla je i na tržište Srbije.

 (Dalje)

Još se nije pojavio na tržištu, a već pobeđuje. Još neviđen, a već pobednik: čitaoci britanskog auto magazina „What Car?“ su izglasali novi Audi A1 kao „Najuzbudljivije vozilo u 2010. godini“ pre njegove svetske premijere.

 (Dalje)

Fiat u 2009. dobro poslovao

22 Jan 2010 - 00:38 Vesti Link

Najveći italijanski proizvođač automobila "Fijat" dobro je poslovao u četvrtom tromesečju i čitavoj prošloj godini i očekuje još bolje rezulate u 2010, čak i u slučaju da se ne produže državne mere za podsticanje prodaje vozila, izjavio je direktor "Fijata" Serđo Markione.

 (Dalje)

Renaultov model Fluence, odnosno Megane u klasičnoj limuzinskoj verziji sa četiri vrata, upravo stiže na naše tržište (zvaničan početak prodaje je najavljen za početak februara), a sve do kraja februara će se prodavati i sa promotivnim popustom.

 (Dalje)

Prodavci Toyotinih vozila nude prošlogodišnje modele iz zaliha po nižim cenama.

 (Dalje)

Policajci nisu naplaćivali kazne od 5.000 dinara vozačima koji nisu potpisali vozačku dozvolu i MUP-u se niko nije požalio da mu je tražena ili naplaćena kazna zbog toga, rečeno je agenciji Beta u MUP-u.

 (Dalje)

Potražnja za Lexusom LFA na globalnom nivou jaka je od njegove svetske premijere pre 3 meseca na salonu automobila u Tokiju, Tokyo Motor Show, a nivo potražnje je veći od najavljene proizvodnje 500 vozila. Međutim, potencijalni klijenti koji još uvek nisu prijavili interesovanje ne treba da se obeshrabre.

 (Dalje)

Gospođa Eileen Lovett iz okruga Galway kupuje automobile u Higgins Motorparku / Higgins Garage-u od 1929. godine, a sredinom meseca dodala je 23. automobil, Ford Focus 2010. koji je kupila za svoju ćerku. 

 (Dalje)

Novi Chevrolet Camaro prepravljen u Pontiac Trans Am, koji je ovim renderinzima najavila kompanija Gearhead Performance Group (GPG), nije prva a verovatno ni poslednja takva kreacija, ali je do sada možda i najzanimljivija.

 (Dalje)

Direktor Opela Nik Rajli (Nick Reilly) danas je objavio da će kompanija ugasiti 8.300 radnih mesta širom Evrope, od čega 4.000 samo u Nemačkoj.

 (Dalje)

Domaći sajt Speed Industry proširuje svoju delatnost i kreće sa televizijskom emisijom naziva SPEED TV, koja će se emitovati jednom nedeljno, četiri puta mesečno.

 (Dalje)Audi je najavio da će u februaru na sedmicu dana obustaviti proizvodnju kompaktnog modela "audi A3" u glavnoj fabrici u Ingolštatu zbog pada prodaje i da će 4.500 radnika otići na privremeni odmor.

 (Dalje)

Volfsburg/Ingolštat, 20.01.2010 - Aktuelni šampion protiv najvećeg šampiona: u nekoliko sledećih meseci VfL Volfsburg i FK Bajern Minhen će se sresti na sportskom duelu u Volfsburgu. Za promenu, timovi neće igrati samo za pobedu, već najpre u dobrotvorne svrhe: Sva zarada ove prijateljske utakmice će ići za kampanju "Mi želimo da pomognemo - Srce za decu", za žrtve katastrofalnog zemljotresa na Haitiju.

 (Dalje)