home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dok se čeka na sportsku Fiestu ST (a možda i još jaču Fiestu RS), kupcima nove Fordove Fieste u Velikoj Britaniji na raspolaganju stoji (samo kod određenih Fordovih dilera) i novi Mountune performance paket.

 (Dalje)Kompanija Tojota (Toyota Motor Corp) je saopštila da će privremeno zatvoriti svoju fabriku u Rusiji, od 30. marta do 6. aprila.

 (Dalje)Samsung eMX concept

14 Mar 2009 - 00:20 Top secret Link

Renault Samsung Motors (korejski deo Renault-Nissan alijanse, poznat po putničkim automobilima SM3, SM5 i SM7, kao i po SUV modelu QM5 – bratu blizancu Renaulta Koleos) je ovim teaser crtežima najavio da će sledećeg meseca na Salonu automobila u Seulu održati premijeru svog novog koncept automobila eMX.

 (Dalje)

Više o Murcielagu LP670-4 SuperVeloce možete pročitati OVDEDok na ovogodišnjem ženevskom Salonu automobila publika može premijerno da vidi novi Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce (o tome više OVDE), ovaj italijanski proizvođač supersportskih automobila je najavio još jednu specijalnu seriju Murcielaga: model LP650-4 Roadster.

 (Dalje)


Više o Cayennu Diesel možete pročitati OVDE.

Posle svetske prezentacije SUV modela Yeti na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi (traje do 15. marta), Škoda, prema poslednjim informacijama, za jesenji Salon u Frankfurtu priprema i Combi, odnosno karavan verziju svog najvećeg modela u ponudi – Superba.

 (Dalje)

Generalni uvoznik Forda za Srbiju (kompanija Grand Motors, www.ford.rs) je uoči 47. Međunarodnog salona automobila u Beogradu pripremio posebne, sajamske cene za većinu modela, koje su niže za 5% odnosno od 630 do 1.440 evra. 

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs), generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda, počela je Sajamsku akciju prodaje vozila sa znakom lava sa atraktivnim popustima. 

 (Dalje)

Loder1899 Ford Fiesta

13 Mar 2009 - 12:06 Tuning Link

Nemački tjuner Loder1899 se pozabavio i doradom nove generacije Fordove Fieste, što u ovom slučaju podrazumeva novi stajling kit bez promena na motorima.

 (Dalje)

B&B Volkswagen Tiguan

13 Mar 2009 - 09:24 Tuning Link

Nakon štu već ranije obradili veći Volkswagenov SUV model Touareg, nemački tjuner B&B Automobiltechnik je i za manji VW Tiguan pripremio poseban tjuning kit koji, sem unapređenog izgleda, podrazumeva i pojačanje 2,0 litarskog benzinskog motora na 221kW/300KS.

 (Dalje)

Drugi najveći američki proizvođač motornih vozila "Ford" očekuje uštedu od 500 miliona dolara godišnje iz sporazuma sa sindikatom radnika automobilske industrije (UAW) kojim bi troškove rada uskladio sa troškovima svojih japanskih rivala, saopštila je kompanija.

 (Dalje)

Nemački proizvođač automobila Folksvagen (Volkswagen AG) objavio je pad prodaje od 15 procenata u prva dva meseca, uz procenu i da ovogodišnja prodaja i profit neće moći da se mere sa rekordnim postignućima iz 2008.

 (Dalje)