home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dženeral Motors je saopštio da odustaje od dve milijarde dolara državne pomoći koliko je ta kompanija ranije tražila za mart, jer su u toj kompaniji uspeli da smanje troškove ranije nego što se očekivalo.

 (Dalje) 

U kragujevačkoj Zastavi je počela montaža automobila "punto 188", izjavio je generalni direktor Grupe "Zastava vozila" Zoran Radojević.

 (Dalje)

Kicherer Mercedes E klase

12 Mar 2009 - 17:52 Tuning Link

Tek predstavljena nova Mercedesova E klasa je već prošla kroz kozmetički tretman nemačke tjuning kuće Kicherer (od 1976. godine se bavi preradama Mercedesa i Audija), a biće dostupna kupcima istovremeno sa standardnim, fabričkim modelima.

 (Dalje)

 

Evropski automobil godine za 2009. je uspešno startovao na tržištu Starog kontinenta.

 (Dalje)

Posle nekoliko godina provedenih na tržištu, aktuelna generacija malenog Daihatsuovog SUV modela Terios je prošla kroz diskretno doterivanje za novu prodajnu sezonu.

 (Dalje)

Nakon zvaničnih fotografija spoljašnjosti novog Aston Martinovog modela One-77 (biće izrađen u veoma limitiranoj seriji od samo 77 primeraka i po ceni od 1.050.000 funti bez poreza), konačno je na videlo izašao i izgled njegove unutrašnjosti.

 (Dalje)

Dok čekamo na novu generaciju Jaguara XJ, tjuneri i dalje obrađuju još uvek aktuelni model.

 (Dalje)

Britanska filijala "Tojote" će od 1. aprila u dve fabrike smanjiti plate zaposlenih i broj radnih sati do 10 procenata, zbog štednje na koju je primorana posle oštrog pada globalne potražnje, saopštila je japanska kompanija.

 (Dalje)

U kragujevačkoj Zastavi, u zajedničkoj fabrici italijanskog Fijata i Vlade Srbije, iduće nedelje počinje proizvodnja "punta", a isporuke će početi u aprilu, kad će startovati i program zamene starog za novi automobil, najavio je ministar ekonomije Srbije Mlađan Dinkić.

 (Dalje)

Hyundai je danas (posle tri godine razvoja) konačno i zvanično u Južnoj Koreji predstavio svoju novu luksuznu limuzinu koja će se, poput svog prethodnika, zvati Equus, dok je ceo projekat realizovan pod šifrom "VI".

 (Dalje)

TagAZ, ruski partner Hyundaija, kineskog Cherya i montažer Ssangyongovih vozila, predstavlja svoj prvi samostalno razvijeni model.

 (Dalje)

Crnogorsko Ministarstvo turizma i zaštite životne sredine negiralo je navode pojedinih beogradskih medija da će ekološka taksa, koja se plaća pri ulasku u Crnu Goru, biti ukinuta za autobuse, kamione i automobile koji dolaze iz Srbije.

 (Dalje)

Više o novom Meganu RS možete pročitati OVDE.Priča da će korejski sportista Spirra S biti dostupan i kupcima sa Starog kontinenta i nije neka novost. O time se govorilo i prošle godine, a sada je to konačno i potvrđeno.

 (Dalje)

Iako je većini ljubitelja automobila atraktivan i bez nekih posebnih doterivanja, vlasnicima Lamborghinija Murcielago tjuning kuća Prindville Prestige ipak nudi svoj novi stajling kit.

 (Dalje)