home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Bugatti Veyron iz 2008. godine, vlasništvo trenutno vodećeg vozača Formule 1 Jensona Buttona, može biti vaš za skromnih 899.995 funti ili 1.045.993 evra.

 (Dalje)Na ruskom tržištu je junu prodato 56 odsto manje automobila nego u istom mesecu lane, dok je za sedam ovogodišnjih meseci plasman vozila u Rusiji opao 50 odsto, na 879.144 jedinica.

 (Dalje)

Izvor : Politika.rs

Zašto žene bije glas da su loši vozači i kakav se rezultat dobije „ukrštanjem” statističkih podataka i muških primedaba.

 (Dalje)

Kia Motors, drugi najveći južnokorejski proizvođač automobila, objavio je četvorostuko povećanje profita u drugom kvartalu zahvaljući rastu prodaje.

 (Dalje)

Izvor : Mojauto.rs

Vitro Group (www.citroen.rs), generalni uvoznik i distributer Citroen vozila je objavio da je jula meseca u Srbiji od ukupno 93 vozila, najviše (51) prodato Jumper teretnih dizelaša.

 (Dalje)

Do sada smo viđali samo brojne nezvanične crteže i špijunske fotografije maskiranih prototipova budućeg Fiata Topolino (takozvani model "A" klase koji bi trebalo da se proizvodi u Kragujevcu), a sada holandski sajt Autoweek.nl objavljuje ove slike za koje tvrdi da se na njima nalazi taj najmanji i, pre svega, pristupačni Fiat.

 (Dalje)

Mada je po nedavnim informacijama sudbina Alfinog 8C GTA modela (Gran Turismo Alleggerita) i dalje neizvesna, britanski magazin AutoExpress piše da će se ovaj sportista ipak pojaviti tokom sledeće godine, i to po ceni od oko 200.000 funti.

 (Dalje)

Štrajkački odbor Ikarbusa saopštio je danas da je Agenciji za privatizaciju Srbije uputio zahtev za raskid prodaje tog proizvođača autobusa ruskom Avtodetal servisu.

 (Dalje)

Nemačka kancelarska Angela Merkel je izjavila da je spremna da i lično interveniše kako bi podržala kanadskog proizvođača autodelova „Magna”, koji se nadmeće za kupovinu proizvođača automobila „Opel”.

 (Dalje)

Slovaci masovno prodaju potpuno nove automobile čiju kupovinu im je dotirala država, kada su zauzvrat predali na ekološku likvidaciju stara kola.

 (Dalje)

Na internet je procurela japanska brošura doterane Toyote Land Cruiser Prado (u Americi kao Lexus GX), modelske godine 2010., koja je izgledom približena novijim modelima japanskog giganta.

 (Dalje)

Iz General Motorsa je najavljeno da će do kraja 2011. godine na tržište lansirati 25 novih modela, a od toga će 10 stići iz njihove luksuzne divizije Cadillac.

 (Dalje)

VIDEO : reklama za BMW X1

12 Avg 2009 - 00:24 Video Link

Više o BMW-u X1 možete pročitati OVDEPrema podacima koje objavljuje Automotive News Data Centre, Hyundai Motor Group (uključuje i Kiju) je u prvih šest meseci ove godine prodao za 8000 automobila više od američkog giganta Forda, čime je južnokorejska kompanija zauzela četvrto mesto na listi najvećih svetskih proizvođača automobila. 

 (Dalje)