home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Dok je Volkswagenov koncept 1L sa potrošnjom od samo 1 litra goriva na 100 km ostao samo koncept, Chevrolet Volt će od kraja sledeće godine tu magičnu cifru pretvoriti u realnost.

 (Dalje)

Nekadašnji Volkswagen Bora je u Evropi zamenjen aktuelnom Jettom, dok se u Meksiku i dalje nalazi u ponudi, ali kao VW Jetta.

 (Dalje)

Telefoniranje u vožnji uzrok je oko 20 odsto saobraćajnih nesreća. Upotreba mobilnog telefona u vožnji će se kažnjavati novim Zakonom o bezbednosti u saobraćaju, koji stupa na snagu 10. decembra.

 (Dalje)

Čitavoj seriji tjunera, koji su do sada izašli sa svojim modifikacijama Porscheovog Cayenna Diesel, pridružio se i nemački SpeedART sa modelom Titan DTR.

 (Dalje)

Mihael Šumaher, sedmostruki šampion u Formuli 1, odustao je od povratka u najbrži cirkus na svetu zbog povrede vrata, prenosi BBC.

 (Dalje)

VIDEO : Rolls-Royce Ghost

11 Avg 2009 - 11:25 Video Link

Rolls-Royce je pre oficijelne svetske premijere (održaće se za nešto više od mesec dana na Salonu u Frankfurtu) svog dugo najavljivanog modela Ghost, objavio i zvanični video ove luksuzne limuzine, koju će pokretati novi 6,6 litarski V12 motor.Dok se čeka na premijeru serijske verzije Volkswagenovog koncepta up! (najverovatnije će poneti ime Lupo, koje je VW već koristio za svoj mali automobil predstavljen 1998. godine), stižu informacije da će se Škodina varijanta tog malog gradskog modela prodavati po ceni od samo 5.000 evra.

 (Dalje)

Nakon nedavnog sklapanja sporazuma Fiat i Chryslera, odlučena je i sudbina jednog pravog američkog muscle car modela – Vipera, a sada stižu i prve nezvanične informacije o prvim planovima za njegovu budućnost.

 (Dalje)

Hyundai je na malezijskom tržištu predstavio novu verziju Grand Starexa, sa dodatkom Royale u njegovom imenu.

 (Dalje)

Pošto je Ford Ranger nedavno prošao kroz popriličan kozmetički tretman, sada se isto desilo i njegovom rođaku, SUV modelu Everest, odnosno i ovaj sedmosed je dobio novo lice.

 (Dalje)

Kako se približava njegova zvanična promocija (septembarski Salon automobila u Frankfurtu), sve je više špijunskih fotografija nemaskiranog Hyundaija iX35, naslednika kompaktnog SUV modela Tucson.

 (Dalje)

U želji a pospeši svoju posustalu prodaju, američki auto-gigant "Dženeral motors" (GM) je sklopio ugovor sa "onlajn" trgovačkom kompanijom "i-Bej" (eBay) o pokretanju probnog progama prodaje automobila preko Interneta.

 (Dalje)

Kia je objavila zvanične fotografije i detalje o dva svoja noviteta, spremna za predstojeći Salon automobila u Frankfurtu, koji će se ove godine održati od 17. do 27. septembra (za novinare se otvara dva dana ranije). Radi se o restilizovanoj porodici kompaktnog Ceed modela, kao i potpuno novoj, drugoj generaciji SUV-a Sorento.

 (Dalje)