home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Porsche 911 Black Edition je novo specijalno izdanje 911-ice, a biće napravljen u ograničenoj seriji od 1.911 primeraka.

 (Dalje)Preuzeto sa : Pressonline.rs

U Srbiji je do sada naručeno samo 10 specijalnih registarskih tablica sa oznakama koje biraju sami vozači, po ceni od 80.000 dinara, kažu za Press u MUP-u Srbije. Skoro svi su tražili da na tablicama pišu njihovi nadimci.

 (Dalje)

Kompanija Škoda auto, jedna od filijala nemačkog Folksvagena, otvoriće u ovoj godini stotine novih radnih mesta u svim delovima proizvodnje.

 (Dalje)

Navodna špijunaža "Renoa" bila je usmerena pre svega na poslovnu strategiju razvoja električnih vozila, a ne na tehnološke tajne kompanije, izjavio je izvršni direktor "Renoa" Karlos Gon (Carlos Ghosn) francuskom nedeljniku "Žurnal di dimanš" povodom skandala sa indsutrijskom špijunažom u kome su pominjane kineske autokompanije.

 (Dalje)

Den Akerson, izvršni direktor General Motorsa potvrdio je hibridnu verziju Cadillaca SRX i objavio da će ova kompanija proizvesti dva puta više Volta 2011. godine nego što je prvobitno planirano.

 (Dalje)

Ovogodišnji Akropoljski reli koji će se voziti u Grčkoj, dobio je i svoju deonicu koja će se voziti po mraku.

 (Dalje)

Opel je na poslednjem Salonu automobila u Parizu posetiocima pokazao više novih automobila, uključujući i koncept GTC Paris (dužine 446 cm) koji je u stvari najavio buduću Astru GTC, odnosno trovratnu verziju nove Astre.

 (Dalje)

Iz Volkswagena je krajem oktobra prošle godine stigla potvrda da će proizvodnja novog Golfa Cabrio početi tokom 2011. godine, i to u fabrici u Osnabrucku.

 (Dalje)

Nemačka firma FELGE je pripremila tjuning paket za Chevroletov Camaro SS, nazvan Black Cat.

 (Dalje)

Sa Salona automobila u Detroitu je nedavno stigla najava da Porsche za kinesko tržište priprema Panameru LWB sa produženim međuosovinskim rastojanjem, a sada se govori da će dugo najavljivane verzije Panamera Diesel i Panamera Hybrid svoju svetsku premijeru najverovatnije doživeti početkom marta, na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

VIDEO: Kako NE prati auto

24 Jan 2011 - 22:03 Video Link


Posle predstavljanja novog Audija A6 na tek završenom Salonu automobila u Detroitu, pažnja fanova nemačke fabrike se okreće budućoj najjačoj verziji ovog modela – Audiju RS6.

 (Dalje)