home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

General Motors je objavio teaser sliku novog kompaktnog sedana Buick Verano, koji će se na američkom tržištu pojaviti krajem 2011. godine.

 (Dalje)U godini kada Peugeot slavi 200. godišnjicu, ljubitelji ove marke proslaviće još jednu godišnjicu - 50. rođendan jednog od najznačajnijih i najpoznatijih modela u Peugeotovoj istoriji.

 (Dalje)

Cobra Volkswagen Touareg

8 Okt 2010 - 08:49 Tuning Link

Kao i kod ranijih dorada nemačke kompanije Cobra Technology & Lifestyle, i novi VW Touareg je dobio Cobrine karakteristične komponente od nerđajućeg čelika, a sa ciljem veće personalizacije u poređenju sa standardnom verzijom.

 (Dalje)

Opel je pre nekoliko dana saopštio da će zatvoriti fabriku u Antverpenu u Belgiji do kraja 2010. godine, i to zato što nije pronađen kupac koji bi mogao da spase pogon u kome već duže vreme polovina zaposlenih ne radi, ali prema poslednjim vestima, za kupovinu ove fabrike je sada zainteresovan kineski Geely.

 (Dalje)

Chrysler LLC je prve zvanične fotografije i prve detalje o potpuno novom 2011 Dodge Durangu objavio početkom prošlog meseca, a sada je puštena u opticaj i ova slika njegove unutrašnjosti.

 (Dalje)Pagani Zonda 750

8 Okt 2010 - 01:30 Noviteti Link

Pagani je pripremio još jedan unikatni primerak svoje Zonde. Posle Zonde Uno i Zonde HH, ovo je Zonda 750 o kojoj za sada nema zvaničnih detalja.

 (Dalje)

Među brojnim modifikovanim Fiestama na predstojećem SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu biće i kreacija Fordove divizije Racing Performance Parts.

 (Dalje)


Kia je svoj kompaktni sedan Forte (na nekim tržištima kao Kia Cerato) predstavila još tokom 2008., prošle godine je ponudu dopunio i dvovratni Forte Koup, a na poslednjem Salonu automobila u Njujorku premijeru je imao još jedan član porodice ovog modela – hatchback sa 5 vrata.

 (Dalje)

Japanski "Micubiši" krenuo je u proizvodnju električnog vozila "i-MiEV" za izvoz u Evropu u svojoj fabrici "Mizušima", u Kurašiki, u okviru plana da do kraja marta naredne godine evropskom tržištu ponudi 5.000 električnih vozila.

 (Dalje)

Kako pišu pojedini brazilski sajtovi, novi mali Hyundaijev model namenjen tržištu Južne Amerike, koji je do sada bio poznat samo kao HB, trebalo bi da se zove Hyundai i15.

 (Dalje)

Haima New Family

7 Okt 2010 - 19:30 Noviteti Link

Kineska kompanija Haima je pripremila sedan New Family koji se bazira na modelu Haima3 (nastao u saradnji sa Mazdom).  

 (Dalje)

Video pokazuje šokantnu nesreću u kojoj je automobil pri punoj brzini naleteo na 44-godišnju Brazilku. Nesreća koja se dogodila pre nekoliko dana u Brazilu zaista deluje šokantno, ali je srećom sve prošlo bez težih posledica po Rosalindu de Jesus. 

 (Dalje)