home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

BYD 3A

29 Jan 2011 - 17:05 Top secret Link

Kineski BYD (Build Your Dreams) priprema novi kompaktni model koji će zameniti već prilično ostareli BYD F3.

 (Dalje)"Najbolji automobili 2011. godine": automobilski časopis "auto motor und sport" objavio je pobednike odabrane od strane čitalaca. Golf i Multivan dva su modela iz Volkswagena koja su ponovo zauzela prvo mesto. Dva druga mesta zauzeli su Volkswagen Polo i Sharan koji su zaokružili odličan rezultat.  

 (Dalje)

POLAR MOBIL, generalni zastupnik Saab-a za Centralnu i Istočnu Evropu predao je 10 vozila SAAB 9-5 predstavnicima EU u Budimpešti, za protokolne svrhe.

 (Dalje)

Euro NCAP testovi već su godinama merilo bezbednosti vozila dostupnih na evropskom tržištu. Početkom prošle godine u Euro NCAP-u su postrožili kriterijume pa tako za maksimalnu ocenu automobil mora imati 80% vrednosti kada je u pitanju sigurnost odraslih putnika, 75% kada su u pitanju mala deca i bar 40% pri proveravanju sigurnosti pešaka. Uz najbolje automobile stručnjaci iz Euro NCAP-a proglasili su i one najnesigurnije.

 (Dalje)

VIDEO I : Mercedes-Benz 125 Years Anniversary Clip

 
 (Dalje)

Novi Toyotin SUV model

29 Jan 2011 - 09:30 Top secret Link

Toyota priprema novi SUV model (manji od aktuelnog RAV4) koji bi na japanskom tržištu trebalo da se pojavi sredinom sledeće godine.

 (Dalje)

Evo i kratke vesti o prodaji Ferrarija i Maseratija tokom prošle godine.

 (Dalje)

Poznato je da se MINI priprema za Svetski šampionat u reliju, a pojavile su se glasine da bi model za ovo takmičenje, MINI WRC mogao da se nađe i u serijskoj proizvodnji, kao u slučaju modela Subaru Impreza WRX i Mitsubishi Evo X.

 (Dalje)

29. januara 1886. godine Karl Benz je podneo zahtev za patentiranje svog automobila sa tri točka. Od tada se taj datum smatra zvaničnim rođenjem automobila, koji danas slavi svoj 125. rođendan.

 (Dalje)

Nizu proizvođača koji su objavili pozitivne ili rekordne rezultate poslovanja u 2010. godini pridružio se i Mitsubishi. Japanski proizvođač je prošle godine proizveo 1,17 miliona vozila, odnosno 47,6 odsto više nego 2009. 

 (Dalje)

AC Shnitzer je kupcima ponudio tjuning paket za Minijev Countryman koji za sada podrazumeva nove alu točkove i nove elemente u enterijeru.

 (Dalje)

Radnici Fijata protestovali su danas širom Italije zbog novih, oštrijih uslova rada u dve fabrike tog proizvođača automobila koji, kako ocenjuju sindikati, krše prava radnika.

 (Dalje)

Ponuda zastupnika Mercedesa (Mercedes-benz.rs) za našu zemlju: Mercedes C200 CDI sa AMG paketom opreme za 30.990 evra.  

 (Dalje)